World Class deschide cel mai mare club de fitness din România în Openville Timisoara

DISTRIBUIE

World Class deschide cel mai mare club de fitness din România în Openville Timisoara

Incepand cu vara anului 2019, prima utilizare mixtă proiect urban din vestul României, Openville Timișoara, va găzdui cel mai mare club de sănătate și fitness din țară, sub brand de Clasă Mondială.

noul club World Class va fi o parte din Openville, cu cele mai mari sănătate&fitness din România acoperă 3,399 mp. Oferind o 25 de metri piscină semi-olimpică, crossfit zona, ciclism și studiouri de aerobic, clubul va fi echipat cu cele mai noi echipamente de fitness de la Technogym, liderul mondial în tehnologia de condus de fitness soluții și furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice.

locație unică de noul club World Class a fost strategic ales, ca Openville este foarte epicentrul de afaceri, de vânzare cu amănuntul și de divertisment în vestul României. Acest lucru va fi punctul de plecare pentru World Class extinderea în Timișoara, având mai multe proiecte în conducta sale.

Cu o creștere de 25 la sută pe an, cum a fost estimat de World Class, sănătate&fitness industria câștigă mai mult și mai mult popularitatea. World Class a decis să deschidă cel mai mare sănătate & fitness center în România, în Timișoara, după o analiză atentă a perspectivelor și oportunităților oferite de acest oraș.

Openville Timisoara

„new World Class health & fitness club va fi una dintre cele mai moderne si vibrante sănătate & fitness centre în România. În Timișoara am găsit un mediu perfect, un oras efervescent cu una dintre cele mai moderne mall-uri, de divertisment și de la locul de muncă zone, adună oameni cu mare interes în tehnologie și stil de viață sănătos. Am ales Openville, pentru că este cel mai mare lifestyle centre în partea de vest și am văzut potențialul de a ne ajuta să avansa misiunea noastră de a inspira și motiva mai mult pe Români să fie mai activ mai multe ori, în scopul de a se bucura de o viață mai sănătoasă. Prin această locație strategică, ne apropiem de casă și locul de muncă ale oamenilor din Timisoara”, a spus Kent Orrgren, CEO World Class.

Dezvoltat de Iulius și Atterbury, Openville Timișoara va fi cea mai mare afacere de vânzare cu amănuntul și centru de divertisment din vestul României, de asemenea, integrarea Iulius Mall Timisoara.

curent World Class Iulius Mall club va rula ca de obicei, până la deschiderea noului club și va fi mutat în consecință. După această nouă deschidere, World Class România va număra un total de 33 de cluburi active, 21 de piscine, o echipa de aproape 500 de antrenori personali și 350 de specialitate de sănătate&fitness instructori.

post World Class deschide cel mai mare club de fitness din România în Openville Timișoara appeared first on Business Review.

World Class deschide cel mai mare club de fitness din România în Openville Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *