WhatsApp limitele de la 5 numărul de ori un utilizator poate transmite un mesaj

DISTRIBUIE

WhatsApp, Facebook messenger serviciu, a anunțat că va limita numărul de ori un utilizator poate transmite un mesaj de la 5 într-o încercare de a lupta „dezinformare și zvonuri”, potrivit Victoria Grand, vicepreședintele pentru politică și comunicare la WhatsApp.

până acum, un utilizator ar putea transmite un mesaj la 20 de persoane sau grupuri. 5 persoana termenul a fost introdus pentru prima dată în India, în iulie, după răspândirea de zvonuri au dus la uciderea și linșaj încercări.

„Ne-am impus o limita de 5 mesaje peste tot în lume începând de astăzi,” a spus Victoria Grand, la un eveniment în capitala Indoneziană.

WhatsApp are în jur de 1,5 miliarde de utilizatori și este încercarea de a găsi modalități de a opri abuzul de serviciu, ca urmare răspândirea de știri false. Aplicația utilizează end-to-end de criptare, care permite utilizatorilor să facă schimb de texte, foto și video dincolo de sfera de un fapt independent checker sau chiar platforma în sine.

Android utilizatorii vor primi update-ul pe primul loc, urmat de către utilizatorii de Apple iOS.

post WhatsApp limitele de la 5 numărul de ori un utilizator poate transmite un mesaj apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *