VTEX forme de parteneriat cu PayU pentru un pre-soluție integrată de comerț electronic

DISTRIBUIE

VTEX, un furnizor global de cloud solutii eCommerce pentru companiile mari, este în parteneriat cu PayU, lider de plată on-line de piață în România, pentru a oferi un pre-soluție integrată de comerț electronic, cu tehnologie de achizitie on-line cu cardul, cu un singur clic.

Cele două companii împreună dezvoltat o soluție de tehnologie (API) care permite utilizatorilor pentru a face cumpărături on-line cu un singur click, cu obligația de plată a informațiilor introduse o singură dată în platformă, o tranzacție care nu vor mai fi obligați să plătească pentru comenzile viitoare.

noua soluție este o parte integrantă a SmartCheckout, patentat online paymentless paymentless VTEX tehnologie, cu un mod rapid și transparent de verificare sistem care inițial generează mai mult de 20% din rata de conversie pentru magazinele care rulează VTEX platformă.

Un singur clic soluție de plată îmbunătățește utilizatori’ experienta de shopping și, în același timp, contribuie la o suplimentare a ratei de conversie.

punerea în Aplicare a acestei tehnologii este posibilă prin respectarea de către VTEX și PayU cu cerințele PCI DSS (payment Card Industry data Security Standard) standard de securitate, cel mai mare on-line de plată standard de securitate. PCI-DSS își asumă securitate a datelor de card, atunci când aceste date sunt stocate, prelucrate și transmise. Conformitatea cu acest standard de securitate să ia în considerare atât A infrastructurii și informații de criptare și în curs de testare a tuturor componentelor implicate în prelucrare on-line pentru detectarea vulnerabilităților de securitate.

“La ecommerce piață, rata de conversie în România este de aproximativ 1 la sută, iar media de coș de cumpărături rata de abandon este de 75 la sută. Parteneriatul dintre VTEX și PayU contribuie la dezvoltarea industriei e-commerce din România prin îmbunătățirea rata de conversie a magazinelor online care pune în aplicare VTEX platforma, care în cele din urmă duce la creșterea satisfacției clienților și a încrederii în procesul de achiziție online, spune Ionuț Farcaș, Director de Țară VTEX pentru România.

“Suntem mereu în căutarea de oportunități de a sprijini creșterea economică a comercianților în portofoliul nostru, iar parteneriatul nostru cu VTEX este o perfectă ilustrare a acestei. Împreună vrem să oferim cumpărători on-line cele mai bune servicii, deoarece’s simplu, sigur și rapid să plătească cu doar un singur clic. Ca dovadă a acestui an, în prima zi de Black Friday, 7 din 10 cumparatori au salvat datele de pe card imediat plătească pentru produsele lor preferate,”, spune Marius Costin, Country Manager PayU România.

noua soluție dezvoltate de cele două companii stimuleaza achiziții direct de pe telefonul mobil, astfel încât utilizatorii nu trebuie să introduceți cardul lor, personale sau date de livrare la fiecare achiziție, îmbunătățirea radical experiența lor de cumpărături.

post VTEX forme de parteneriat cu PayU pentru un pre-soluție integrată de comerț electronic apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *