Volkswagen, ar putea produce masini in Ford NOI fabrici

DISTRIBUIE

Volkswagen, ar putea produce masini in Ford NOI fabrici

Grupul Volkswagen, este în discuții cu Ford Motors cu potențial de a face vehiculele VW la Ford plante în SUA, potrivit CEO-ul VW, Herbert Diess, care a spus că de automobile ar putea utiliza unele de Ford schimb fabrica de capacitatea de a face vehiculele.

Președintele Donald Trump a presat auto straine pentru a face mai multe vehicule în SUA, prin amenințarea majorării tarifelor la importuri, argumentând că, European taxe pe masinile Americane sunt nedrept.

Atu administrare s-a întâlnit marți cu auto germană directori, inclusiv Diess, CEO-ul Daimler, Dieter Zetsche și oficialii BMW.

„președintele are un punct în încercarea de a ne convinge să investească mai mult în America, și suntem pregătiți să investim mai mult,” Diess menționat.

Ford a declarat memorandum de înțelegere cu Volkswagen acoperă conversații despre posibile colaborări într-o serie de domenii, dar este prematur să împărtășească detalii suplimentare în acest moment.

Volkswagen a spus-o’s în vedere construirea unei noi fabrici în SUA pentru a face VW si Audi vehicule. Compania are în prezent un American uzina din Chattanooga, Tennessee.

Pentru VW, potențialul Ford colaborare vine ca Dearborn, Michigan, pe baza de automobile este reducerea mașină Americană capacității de producție.

Ford a anunțat deja că este întreruperea cele mai multe dintre autoturismele sale, inclusiv Fusion, Fiesta și ford Taurus. Dar nu a anunțat încă nici închiderea fabricilor, spre deosebire de rivalul General Motors, care săptămâna trecută a anunțat planurile de a închide probabil mai multe NOI fabrici și un Canadian de plante.

Volkswagen și Ford au fost în discuții despre o alianță globală, dar natura acestor discuții a fost în mare parte neclare până acum, dar ar putea implica, de asemenea, colaborarea pe vehicule comerciale din Europa.

VW NE CEO Scott Keogh a declarat săptămâna trecută, la Los Angeles Auto Show, care VW intenționează să introducă o mașină electrică în USD 30.000 la 40.000 de DOLARI variază în SUA în anul 2020.

post Volkswagen, ar putea produce masini in Ford’s NOI fabrici apărut pentru prima dată pe Business Review.

Volkswagen, ar putea produce masini in Ford NOI fabrici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *