Volkswagen are în vedere România, Bulgaria și Turcia pentru noua fabrica pentru Skoda Karoq și Scaun Ateca

DISTRIBUIE

Volkswagen are în vedere România, Bulgaria și Turcia pentru noua fabrica pentru Skoda Karoq și Scaun Ateca

Volkswagen este de planificare pentru a deschide o nouă fabrică în Europa de Est și potențiale locații sunt Bulgaria, Turcia și România, potrivit Automobilwoche, citat de Agerpres. Volkswagen sindicat din Germania se luptă pentru controlul asupra noii fabrica cu Skoda, divizia cehă care vrea control de la noua fabrica va produce Skoda Karoq și Scaun Ateca.

Pe 18 noiembrie, Volkswagen AG cap Herbert Diess, a spus producătorul de automobile este în căutarea pentru un nou multibrand cu o fabrică în Europa de Est, a căror producție este de așteptat să înceapă după 2022.

La noi Est-Europene de unitate, care va fi între 4.000 și 5.000 de angajați, va fi produs Suv-uri Skoda Karoq și Scaun Ateca, care sunt fabricate în prezent la Kvasiny, cehia.

necesitatea pentru o astfel de unitate a crescut după ce Volkswagen AG a confirmat că va transfera producția germană Passat model la Skvas fabrica din Kvasiny (cehia), fiind cel mai mare nivel mondial de automobile accelerează investițiile sale în zero emisii de masini. La uzinele Volkswagen din Emden și Hanovra (Germania) s-ar fi transformat pentru producția de vehicule electrice până în 2022.

bord de VW angajați, a anunțat conducerea că vor fabrica să fie controlate de VW’s autoturisme divizie. Președintele VW Consiliului de Supraveghere, Hans Dieter Poetsch, a declarat ca grupul nu a luat încă o decizie cu privire la brand, care va rula din fabrică.

“Skoda este una dintre opțiuni,”, a spus Poetsch pentru Automobilwoche.

O investiție în cehia, Skoda sediul, nu este luată în considerare ca urmare a ridicat costurile salariale, surse au spus că au vrut să rămână anonim.

o Altă opțiune ar fi transformarea motor fabrici în mașină producătoare de unități. Potențialii candidați sunt unități unde VW produce motoare: Cracovia (Polonia) și Gyor (Ungaria), surse se adaugă.

Volkswagen a anunțat investiții de peste 34 de miliarde de EURO în dezvoltarea de servicii de mobilitate, vehicule electrice si masini fara sofer până în 2022.

Grupul Volkswagen portofoliu este format din 12 mărci, inclusiv VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi și Bugatti, precum și MAN și Scania camioane.

post Volkswagen are în vedere România, Bulgaria și Turcia pentru noua fabrica pentru Skoda Karoq și Scaun Ateca apărut pentru prima dată pe Business Review.

Volkswagen are în vedere România, Bulgaria și Turcia pentru noua fabrica pentru Skoda Karoq și Scaun Ateca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *