Visma Software Romania estimeaza o 29 la sută creștere a cifrei de afaceri în 2018, la 88,9 milioane de LEI

DISTRIBUIE

Visma Software Romania estimeaza o cifra de afaceri de creștere de 29% în 2018, pentru RON 88.97 milioane de euro, cu mult peste 2017 venituri de RON 68,9 milioane. Norvegiană, pe bază de compania reunește experți IT în Timișoara și Sibiu, birouri și a ajuns la 450 de angajați în acest an.

Prin abordarea norvegiană sistem de lucru, Visma Software Romania se așteaptă o creștere economică de cel puțin 20 la sută pentru 2019 și intenționează să-și mărească echipa cu cel puțin 100 de noi membri.

“Visma este o poveste de succes în lumea tehnologiei informației. Cu toate problemele cauzate de lipsa de predictibilitate în impozite și lipsa de personal calificat, am reușit să crească în mod organic în fiecare an și să ne consolidăm poziția de lider în industria sperăm că în 2019 va aduce, de asemenea, ne-a deschis piața din românia, până în prezent, doar funcționează ca un centru de dezvoltare,”, a spus Sorin Rotariu, managing director al Visma Software Romania.

Visma are o tradiție de peste două decenii pe automatizare și software de management de piață în Europa. Compania are o bază solidă în ERP (Enterprise Resource Planning) integrat de gestionare a proceselor într-o multitudine de companii din intreaga lume, care sunt în timp real mediată prin aplicații tehnice. Portofoliul companiei include, de asemenea, complementare POS, CRM, produse bancare si produse de automatizare pentru plata on-line.

Visma a venit în România în 2006, odată cu deschiderea primului R&D center din Timisoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționar al Multimedia Capital Romania, la Sibiu. În 2009, Visma Software Timisoara si Visma Software Sibiu fuzionat, devenind Visma Software Romania, o singură companie cu sediul în Sibiu și loc de munca in Timisoara.

post Visma Software Romania estimeaza o 29 la sută creștere a cifrei de afaceri în 2018, la 88,9 milioane de LEI appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *