Vienna Insurance Group rezultatele financiare îmbunătăți în toate țările CEE, cu excepția României

DISTRIBUIE

Vienna Insurance Group rezultatele financiare îmbunătăți în toate țările CEE, cu excepția României

Vienna Insurance Group (VIG) a continuat trendul ascendent în primele trei trimestre ale anului 2018, cu valoarea primelor a crescut cu 2.9 la sută la 7,4 miliarde EUR, iar cifra de afaceri a crescut cu 6,4 la sută EUR, 352.3 milioane de euro.

„Acest pozitive de dezvoltare în afaceri ne face extrem de încrezător în atingerea obiectivelor noastre pentru 2018. Vom continua să vizează pentru un volum de prime de 9,5 miliarde EUR și un rezultat înainte de impozitare în intervalul de 450 EUR la 470 de milioane de euro în 2018. Nostru tendință constant ascendentă și o largă diversificare a riscurilor între țări, de asemenea, să ne dea baza financiară necesară pentru a rămâne în formă pentru viitor. Acest lucru este, de asemenea, demonstrat de Un rating+ cu perspectivă stabilă, care a fost confirmat de către Standard & Poor ‘din nou în al treilea trimestru al anului 2018 pentru solidă a poziției financiare și de capital de mare putere”, a declarat Elisabeth Stadler, directorul general al Vienna Insurance Group.

Premium volume up

Grupul primelor subscrise a crescut cu 2,9 la sută la aproximativ 7,4 miliarde EUR în primele trei trimestre ale anului 2018. Atunci când ajustate pentru single-produse premium, primele au crescut cu 5,4 la sută. Cu excepția single premium produse de asigurare de viață, creșteri semnificative au fost înregistrate în toate liniile de afaceri. Cehia, statele Baltice și Ungaria au fost principalele surse de creștere în primele. VIG a înregistrat o creștere de două cifre în toate liniile de business în statele Baltice, în cazul în total volum de prime a crescut cu +16,5 la sută. De asemenea, ungaria a înregistrat o creștere de două cifre (+11,2%).

rezultat

Grupul’s rezultat (înainte de impozitare) a crescut cu 6,4 la sută EUR, 352.3 milioane de euro în primul trimestru al treilea din 2018. Semnificative de la an la an crește profiturile au fost înregistrate în Austria, Republica cehă și Restul ECE segment, care include, printre altele, Croația, Serbia, Macedonia și Ucraina. Ungaria crește de 34,9 la sută a făcut o mare contribuție la rezultatul Grupului (inainte de taxe) și a fost în primul rând din cauza absenței a scrie în jos de la Viena portofoliilor de asigurări de Viață în anul precedent. Creșterea de +21.7 la sută de bulgari VIG Grup de companii, de asemenea, a făcut o contribuție importantă la creșterea în rezultatul Grupului.

Republica cehă și statele Baltice, de asemenea, a înregistrat o evoluție pozitivă în rezultatele. România este singura piață în care performanța în afaceri cu motor a fost mai puțin favorabile, și monitorizăm cu atenție situația de pe piață. O pierdere de EUR 72.2 milioane de euro a fost raportat în primele trei trimestre ale anului 2018. Acest lucru a fost datorat în principal deprecierea fondului comercial în valoare de 50.1 milioane de euro efectuate în al doilea trimestru al anului 2018, construirea unei dispoziții pentru o piață în curs de desfășurare largă anti-trust procedură și o rezervă consolidarea în motor linii de afaceri în trimestrul al treilea al anului 2018.

Combinate raport îmbunătățit

VIG combinate raport a fost la un excelent 96.3 la sută în primele trei trimestre ale anului 2018, cu un punct procentual mai mic decât anul trecut (T1-3 2017: 97.3%). Acest lucru a fost din cauza la o scădere a pierderilor naturale catastrophies, care a dus la o mai mică susține raportul comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Scăderea semnificativă în raportul combinat a fost în primul rând datorită Austria, cehia, statele Baltice, Rămase ECE și Polonia.

Grupul de investiții, inclusiv numerarul și echivalentele de numerar a fost EURO 37,5 miliarde de euro la 30 septembrie 2018, la un nivel ușor mai mare decât la sfârșitul anului trecut (31 decembrie 2017: EUR 37.4 miliarde de euro).

rezultatul financiar a fost de 795.9 milioane de euro pentru primele trei trimestre ale anului 2018. +8,7 la sută pe an, creșterea a fost în primul rând datorită câștiguri de investiții, atât din vânzarea de interese în S IMMO AG și de la imobiliare.

VIG extinde în continuare sale Globale de Asistență

Ca parte din „Agenda 2020”, VIG continuă să-și extindă serviciile de asistență oferite de propriile sale companii de servicii. După ce cu succes în crearea cel mai modern motor assistance center din piața poloneză, separat de Asistență la nivel Mondial compania a fost înființată în Polonia, în August 2018. Înființată în 2017, compania „Global Assistance Romania”, a fost de operare în zona motorului de la 1 octombrie 2018. În viitor, „Global Assistance” vă va oferi suport pentru toate serviciile de asistență în motor, de călătorie, de uz casnic și de sănătate linii de afaceri din fiecare țară. VIG este de operare propriile sale companii de asistență în cinci țări. În urma succesului de „one-stop shop” model în Republica cehă, Slovacia, Bulgaria, România și Polonia, VIG planuri de a extinde serviciile de asistență pentru alte țări din ECE.

poziția pe Piață

Vienna Insurance Group și-a consolidat poziția pe piață în al treilea trimestru al anului 2018. Achiziționarea de Seesam de Asigurare, care are domiciliul în Estonia, dar funcționează în țările Baltice, a fost finalizat la începutul lunii septembrie 2018. Compania a fost de operare în această regiune încă de la sfârșitul lunii octombrie 2018, după un nou redesign. VIG cotă de piață de 20,4 la sută face numărul 1 în statele Baltice. Merkur Osiguranje a fost achiziționată în Bosnia-Herțegovina, la începutul anului 2018 și a fost de operare sub o nouă Viena Osiguranje brand de la sfârșitul lunii octombrie 2018. VIG achiziționarea de aceasta companie aproape s-a dublat cota de piață de 8,5% în Bosnia-Herțegovina.

compania de asigurări banca s Versicherung și Wiener Städtische Versicherung-au unit cu succes în Austria, în al treilea trimestru, ceea ce face VIG cele mai mari asigurări de viață în Austria, cu o cotă de piață de aproximativ 24%. Restul de fuziune de banca cehă compania de asigurări PČS și Kooperativa este planificată pentru sfârșitul anului.

post Vienna Insurance Group’s rezultatelor financiare a îmbunătăți în toate țările CEE, cu excepția României appeared first on Business Review.

Vienna Insurance Group rezultatele financiare îmbunătăți în toate țările CEE, cu excepția României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *