Video: Elon Musk de la Tesla este riscul de faliment în timpul producției de Model S

DISTRIBUIE

Tesla a fost la un pas de a intra în faliment la începutul acestui an în Modelul 3 de producție, spune fondatorul Elon Musk într-un interviu pentru HBO. “în Esență, compania pierdea bani stupid. Dacă ne-am fi’t rezolvat problema rapid, ne-ar fi murit. Și a fost extrem de dificil să-l rupe în jos,”, spune omul de afaceri, citat de Pornire Cafenea.

“Șapte zile pe săptămână, 22 de ore pe zi am fost în fabrică. A fost foarte dureros. Oamenii nu trebuie să lucreze atât de greu,” a spus Musk. “Dar dacă nu’t făcut toate acestea, Tesla ar fi murit.”

El a spus toate acestea în timp ce Tesla a raportat un foarte mare profit trimestrial de DOLARI 312 milioane de euro în octombrie, de la o pierdere netă de 619 milioane de DOLARI in T3 2017. Rezultatele recente depășit T3 2016 de 22 de milioane de DOLARI.

compania A livrat mai mult de 83.000 de masini, din care au fost 55.000 de Model 3. Musk a declarat că ținta de producție pentru a merge până la 500.000 de masini pe an.

Într-un interviu, Mosc, de asemenea, a spus că a avut 70 la sută șanse într-o zi să mergem pe Marte cu racheta efectuate de compania lui, SpaceX. El susține că o asemenea călătorie spre Marte va fi posibil, în șapte ani, iar biletele vor costa “câteva sute de mii de dolari.”

The post Video: Elon Musk de la Tesla’s riscului de faliment în timpul producției de Model S appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *