Victoria Ploiesti Vest Retail Park pentru a deschide în primăvara anului 2019

DISTRIBUIE

Victoria Ploiesti Vest Retail Park pentru a deschide în primăvara anului 2019

Victoria Ploiesti Vest Retail Park, proximitate parc de retail proiect de 2,690 mp planificate în partea de vest a Ploiesti, urmează să se deschidă în Martie 2019.

proiectul include unele chiriasi majore, cum ar fi Mega Image – 591 mp, Pepco – 543 mp si Zoomania – 496 mp.

Activ Property Services, agentul exclusiv de Victoria Ploiesti Vest Parc de Retail, a intermediat închirierea unui spațiu nou de 496 mp la Zoomania, cel mai mare magazin de animale de companie în lanț în România. Primul magazin a fost deschis la Ploiești în anul 1996 și acum lantul are peste 27 de magazine în principalele orașe din România, totalizând o suprafață de peste 12.000 mp.

„Victoria Ploiesti Vest Retail Park are o locație strategică în partea de vest a orasului Ploiesti, intr-o zona de mare trafic. Comercianții cu amănuntul au fost incantati de locatie în apropierea unor mari cartiere rezidențiale, deoarece proiectul este prevăzut cu zone dens populate hidrografic”, spune Valentin Manu, șeful de vânzare cu Amănuntul la Activ Property Services.

Ploiesti pieței de retail este dezvoltat la un nivel mediu, inclusiv 4 centre comerciale, cu un total de 110.000 mp GLA, un parc de retail de 9,150 mp, cutie mare de unități (supermarketuri, discounteri, BRICOLAJ si mobilier de unități) și high street unități.

piața este dominată de două centre comerciale, și anume Ploiesti Shopping City și AFI Palace Ploiești, actuala centre comerciale densitate de 525 mp / 1.000 de locuitori introducerea Ploiesti pe locul 13 în România.

post Victoria Ploiesti Vest Retail Park pentru a deschide în primăvara anului 2019 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Victoria Ploiesti Vest Retail Park pentru a deschide în primăvara anului 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *