Statele UNITE ale americii guvernul Federal este opririi ca Donald Trump caută să treacă drept pentru 5,6 miliarde de DOLARI finanțare pentru zidul de la granita

DISTRIBUIE

Donald Trump este încă deține guvernul oprire pentru a 13-a zi la rând, nu doresc să pună capăt oprire până când cererea sa de 5,6 miliarde de DOLARI în perete de frontieră de finanțare va fi convenit de către Democrați. Liderii congresului sunt de așteptat să se întoarcă mâine la Casa Albă să reia discuțiile, de semnalizare, care oprirea se va întinde în week-end.

Casa Albă încearcă să ne convingă pe Democrați că finanțarea unui zid la granița cu Mexic este o chestiune de securitate națională. Donald Trump a spus pe aparat de fotografiat care a fost o propunere de 2,5 miliarde de DOLARI pentru perete, dar numărul este considerat prea mic și a adăugat că 5,6 miliarde de DOLARI este echivalentul unui cheltuielile de zi în Afganistan.

Atu cererii de finanțare declanșat de închidere al guvernului, care afectează aproximativ un sfert de guvernul federal și de 800.000 federală de muncitori. SUA, de asemenea, președintele a spus că oprirea va dura atâta timp cât este nevoie.

finanțare de la guvern a fost oprit pe 22 decembrie, după ce Democrații au refuzat să treacă proiectul de lege pentru perete de frontieră și pentru Departamentul de Securitate Internă, care este responsabil pentru perete.

5,6 miliarde de DOLARI Trump este în căutarea ar acoperi doar o parte din fondurile necesare pentru perete de frontieră, un proiect estimat la circa 23 de miliarde USD. Trump a spus Mexic ar plăti pentru perete, dar Mexicul a refuzat.

post statele UNITE ale americii guvernul Federal este opririi ca Donald Trump caută să treacă drept pentru 5,6 miliarde de DOLARI finanțare pentru zidul de la granita apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *