SUA avertizează companiile germane de posibile sancțiuni asupra Rusiei Nord Stream 2 conducte

DISTRIBUIE

Ambasadorul Statelor Unite în Germania, Richard Grenell, a emis un avertisment către companiile germane implicate în condus-rus Nord Stream 2 conducte de gaz, spunându-le că ar putea confrunta cu sancțiuni dacă vor lua parte la proiect, potrivit Reuters.

Președintele american Donald Trump a acuzat Germania de a fi un „captiv” de la Moscova, din cauza dependenței sale de energia din rusia, și a cerut să se retragă din Nord Stream 2 conducte de proiect, în valoare de 11 miliarde de DOLARI.

conducta va transporta gaz din Rusia direct în Germania. Acesta a fost criticat pentru că l-ar priva Ucraina de profitabile taxele de tranzit al gazelor, ceea ce face o țară mai vulnerabilă.

ambasadorul a emis avertizare într-o scrisoare trimisă de mai multe companii, în care el a adăugat că alte state Europene, de asemenea, s-au opus proiectului.

Germania și aliații Europeni acuza Washingtonul de utilizarea acestuia Combaterea Adversarii America Prin Sancțiuni Act (CAATSA) să se amestece în lor externe și a politicilor energetice.

oficialii germani au reacționat la scrisoarea prin a spune că abordarea nu a urmat comune în practica diplomatică. Politica externă purtător de cuvânt al lui Merkel, conservatorii, în Parlament, Juergen Hardt, a declarat că a fost văzută ca o amenințare directă și o „inacceptabilă unilaterală de strângere de tonul în relația transatlantică.”

„Dacă președintele AMERICAN crede că așa trebuie să arate public, el este obtinerea dur cu Rusia, având în vedere mai multe semne de întrebare cu privire la relația sa cu Moscova, el ar trebui să nu fie afecta relația cu cel mai important aliat,” Hardt spus.

Ambasada SUA A declarat că scrisoarea nu a fost o amenințare, nici o formă de șantaj, dar „un mesaj clar de politica SUA”.

 

post NE avertizează companiile germane de posibile sancțiuni asupra Rusiei Nord Stream 2 conducte apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *