NE avertizează UE să renunțe la Nord Stream 2 conducte de gaz

DISTRIBUIE

NE avertizează UE să renunțe la Nord Stream 2 conducte de gaz

Departamentul de Stat al SUA consideră că incidentul din Strâmtoarea Kerci a deveni un bun memento pentru Europa privind ce ar trebui să renunțe la Nord Stream 2, proiectul conductei de gaz cu Rusia.

Un înalt oficial al Departamentului de Stat al SUA a anunțat acest lucru în cadrul unei briefing în urma reuniunii Consiliului Nord-Atlantic de la Bruxelles privind marți.

„Kerci incident ar trebui să fie un memento pentru toți aliații noștri Europeni pe ce Nord Stream 2 este o idee rea, „oficialul AMERICAN a spus.

Potrivit lui, „Kerci incident este un memento că mai puțin de infrastructură aveți, mai puțin gaz de infrastructură trebuie ocolind Ucraina pentru că Nord Stream 2, mai slab de descurajare – descurajarea este să rusă acte de agresiune militară.”

În plus, reprezentantul Departamentului de Stat a subliniat că partea Americană a ridicat această problemă, inclusiv într-un dialog cu Germania, care a avut anterior și-a exprimat interesul de a participa în acest proiect.

„Am văzut unele indicații în ultimele noastre conversații cu oficialii germani, care au absorbit acest mesaj mai clar după Kerci. E mai greu pentru ele să spunem că acesta este un proiect comercial,” a concluzionat el.

post NE avertizează UE să renunțe la Nord Stream 2 conducte de gaz apărut pentru prima dată pe Business Review.

NE avertizează UE să renunțe la Nord Stream 2 conducte de gaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *