NE unicorn Tradeshift spune CĂ extinderea va fi condusă din România intenționează să-și tripleze echipa locala

DISTRIBUIE

Tradeshift, un startup cu sediul în San Francisco, care a devenit un unicorn la inceputul acestui an, cu o evaluare de 1,1 miliarde USD, este de planificare o expansiune majoră a acestuia România center, potrivit Ziarul Financiar.

compania A fost fondată de către daneză antreprenori Creștin Lanng, Mikkel Hippe Brun și Gert Sylverst, și oferă soluții tehnologice pentru a ajuta companiile să se conecteze cu furnizorii și de a face și primi plăți mai repede. Acesta oferă, de asemenea, blockchain pe bază de plăți, în cazul în care companiile pot folosi tehnologia pentru a vinde facturi neplătite pentru investitori, potrivit Bloomberg.

Tradeshift fondatorul și CEO-ul Christian Lanng spus ZF timpul How to Web conference din București pe care compania vrea sa echipa României să ajungă la 400 de membri în următorii doi ani. În prezent, Tradeshift a 145 de angajați în țară.

„am de gând pentru a vedea următorul spațiu pentru operațiunile noastre aici, pentru că actualul spațiu este deja plin,” Lanng a spus, și a adăugat că societatea de București, echipa va creste cu siguranta, dar că acestea ar putea adăuga un birou într-un alt oraș la fel de bine.

Tradeshift biroul din Bucuresti al dezvoltă produse pentru clienții finali, potrivit CEO – inclusiv soluțiile care implică masina de învățare și inteligență artificială.

post NE unicorn Tradeshift spune CĂ extinderea va fi condusă din România intenționează să-și tripleze echipei locale appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *