NOI dosare penale împotriva Huawei

DISTRIBUIE

Statele Unite Departamentul de Justiție a formulat mai multe acuzații penale împotriva Chineză de telecomunicații Huawei și chief financial officer, Meng Wanzhou, care a fost arestat în Canada, în decembrie, relatează BBC.

Taxe – 23 în total – include fraude bancare, obstrucționarea justiției și furt de tehnologie, care, toate, Huawei, al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri, neagă.

acest caz este de așteptat pentru a adăuga mai multe tensiuni SUA-China relație.

“de ani De zile, firmele Chineze au încălcat legile de export și subminat de sancțiuni, de multe ori utilizând NOI sisteme financiare pentru a facilita activitățile lor ilegale. Acest lucru se va termina,”, a spus Secretarul american pentru Comerț, Wilbur Ross.

O acuzare afirmă că Huawei NE-a indus în eroare și un nivel global de banca despre relația sa cu două filiale în scopul de a desfășura afaceri cu Iranul, în cazul în care SUA au impus sancțiuni.

Un al doilea caz spune că Huawei a furat tehnologie de la T-Mobile, obstrucționat justiția și comis fraudă.

Huawei a fost sub presiune în mai multe țări Occidentale care au temut că societatea’s relație strânsă cu guvernul Chinez ar putea însemna că China a fost folosind dispozitive pentru a spiona pe țări străine.

 

The post NOI dosare penale împotriva Huawei apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *