SUA-China negocieri comerciale „set fundația” pentru rezoluția de preocupări, spune Beijing

DISTRIBUIE

negocierile Comerciale între China și Statele Unite la Beijing în această săptămână ajutat să înființeze o fundație pentru a rezolva fiecare alte preocupări, a declarat ca China este ministerul comerțului privind joi, potrivit Reuters.

Discuții au avut loc pe parcursul a trei zile, în prima față-în-față negocierile de la întâlnire între Donald Trump și omologul său Chinez Xi Jinping, în Buenos Aires, în decembrie, când au fost de acord să o 90-a zi de armistițiu în războiul comercial.

Cele două părți”, a avut loc o vastă, profundă și temeinică schimburile privind comerțul și aspectele structurale de interes comun, care promova înțelegerea reciprocă și a înființat o fundație pentru rezoluția de fiecare alte preocupări”, Chinezii comerțului ministerul a declarat într-o scurtă declarație.

cu toate Acestea, nu există detalii concrete au fost puse cu privire la progresele realizate până în prezent în negocieri. În această săptămână întâlniri nu au fost la nivel înalt, astfel încât acestea nu au fost de așteptat să conducă la o înțelegere.

miercuri, SUA Reprezentant Comercial birouri spus într-o declarație că oficialii au discutat despre „moduri de a realiza echitatea, reciprocitate și echilibru în relațiile comerciale”.

Trump a spus că va crește taxele pe altul de 200 miliarde USD în importurile din China de la 10 la 25 la sută, dacă nu se ajunge la o înțelegere de 2 Martie, și-a amenințat, de asemenea, de a impozita toate importurile din China de la Beijing nu răspunde la NOI solicitări.

 

The post SUA-China negocieri comerciale „set fundația” pentru rezoluția de preocupări, spune Beijing a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *