SUA și oficialii Chinezi începe negocierile comerciale de la Beijing

DISTRIBUIE

Oficiali din Statele Unite și China vor începe discuțiile privind luni care vizează soluționarea litigiilor comerciale între cele două țări, relatează BBC.

În 2018, SUA și China impuse de miliarde de dolari a tarifelor pe fiecare alte bunuri și a provocat tensiuni majore în economia globală. Discuțiile de două zile va fi prima întâlnire oficială din moment ce au fost de acord să se abțină de la alte tarife pentru 90 de zile.

Pe ordinea de zi a reuniunii include o serie de probleme dificile. Casa Albă în decembrie declarat că vor negocia „modificări structurale cu privire la forțat de transfer de tehnologie, protecția proprietății intelectuale, a barierelor non-tarifare, cyber intruziuni și furt cibernetic.”

cu toate Acestea, experții sunt sceptici în legătură cu posibilitatea unui progres în această săptămână discuțiile de la Beijing.

până în prezent, SUA a impus tarife de la 250 de miliarde de DOLARI de bunuri din China, în timp ce China, care a acuzat SUA de a începe „cel mai mare război comercial în istoria economică”, a ripostat cu tarife de la 110 USD miliarde de NOI produse.

The post SUA și oficialii Chinezi începe negocierile comerciale de la Beijing a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *