Marea BRITANIE a Parlamentului pentru votul privind Brexit „plan B” pe 29 ianuarie

DISTRIBUIE

marea BRITANIE PM Theresa May s-a intalnit cu Parlamentarii din toate partidele pentru a lucra pe un Brexit soluție la o zi după ce a supraviețuit unui vot de neîncredere de către 325 la 306 de voturi, rapoarte de BBC.

Poate este setat pentru a publica un nou Brexit plan pe luni, 21 ianuarie, și un plin de dezbatere și vot programat pentru marți, 29 ianuarie a.

“nu va fi o sarcină ușoară, dar Parlamentarii știu că au datoria de a acționa în interesul național, să ajungă la un consens și de a obține acest lucru făcut,”, a declarat miercuri seară.

liderul partidului Muncii Jeremy Corbyn continuă să refuze să participe la discuțiile cu excepția cazului în care PM exclude posibilitatea de a nu face Brexit.

El a spus într-un discurs astăzi: “Cu nici o-afacere pe masa, prim-ministrul va intra în fals vorbește doar ca să tragă de timp și să încerce să șantajeze Parlamentari să voteze printr-o gresita intelegere pe o a doua încercare prin care amenință țara cu haosul pe care nimeni nu le-ar aduce.”

Corbyn a cerut Mai la “șanț liniile roșii” si “a obține serios despre propuneri pentru viitor”. El spune că cea mai bună cale de urmat a fost un general de alegeri, care ar ieși din impas.

 

The post marea BRITANIE a Parlamentului pentru votul privind Brexit „plan B” pe 29 ianuarie a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *