Marea BRITANIE a Parlamentului pentru votul privind Brexit face în două săptămâni

DISTRIBUIE

Theresa May a două săptămâni pentru a câștiga peste Parlamentari, inclusiv multe din propriul ei partid, să voteze pe Brexit afacere care a fost aprobat de UE-27 lideri peste week-end. Crucial, votul va avea loc pe 11 decembrie.

Potrivit The Guardian, sunt 89 de ostil Tory Parlamentarii Pot să convingă. Ca ea a vorbit, la o dezbatere în camera Comunelor privind luni, Theresa May, a declarat că nu a avut Brexit planul B.

„eu cred că este important ca, atunci când oamenii vin la vot, se ia în considerare interesele din această țară, se ia în considerare interesele alegătorilor lor, și ei să ia în considerare importanța de a oferi pe Brexit”, a Mai spus Parlamentarilor.

în mod Neașteptat, Președintele american Donald Trump a criticat, de asemenea, Poate e Brexit afacere, sugerând că s-ar putea să nu permită marea BRITANIE să semneze acorduri comerciale cu alte țări și că a fost mare pentru UE, dar nu și pentru marea BRITANIE.

cu toate Acestea, purtătorul de cuvânt al Downing Street a respins comentariile Trump și a spus că declarația politică a semnat cu UE este foarte clar în a permite regatului UNIT să aibă un politicii comerciale independente.

Theresa May-ar putea avea, de asemenea, o altă provocare pentru a face față cu două zile înainte de votul Parlamentului, ca ea a spus ziarului the Sun că ar fi pregătit să ia asupra Muncii lui Jeremy Corbyn într-o dezbatere televizată privind Brexit pe 9 decembrie. Cu toate acestea, nici un anunț oficial a fost făcut încă în această privință.

 

The post marea BRITANIE a Parlamentului pentru votul privind Brexit face în două săptămâni’ timp appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *