Marea BRITANIE se deschide stabilit statutul de sistem de înregistrare pentru cetățenii UE

DISTRIBUIE

Milioane de cetățeni ai UE pot aplica acum pentru statut stabil în marea BRITANIE, guvernul și-a deschis post-Brexit sistem de înregistrare, Sky News rapoarte.

cetățenii UE care trăiesc în marea BRITANIE, estimat la 3,5 milioane, până în iunie 2021 pentru a aplica pentru decontate de stare, printr-un proces care costă GBP 65 de ani. Guvernul s-a angajat 1.500 de noi asistenți sociali, a dezvoltat o aplicație smartphone și a investit GBP 175 de milioane de euro în sistem.

cu toate Acestea, unele grupuri au avertizat că sute de mii de oameni ar putea fi în imposibilitatea de a înregistra corect să își păstreze dreptul de a rămâne în marea BRITANIE, din cauza probleme, cum ar fi limitate de limba engleză sau abilități sau de a fi conștienți de cerințe.

aplicația va solicita utilizatorilor să încărcați documente, să răspundă la întrebări și să prezinte fotografii în scopul de a aplica, pentru a se stabili statutul, și acest proces complex ar putea însemna că mulți oameni ar putea avea aplicații respinse din cauza unor probleme tehnice.

„Ne cerem guvernului să facă tot ce le stă în putere pentru a face sigur că toată lumea e drepturile sunt protejate după Brexit. În loc de a crea un sistem care implicit la eliminarea drepturi, dacă o persoană nu plătească pentru o aplicație, guvernul ar trebui astăzi să acorde un permanent și gratuit drept de ședere pentru toți cetățenii UE rezidenți în marea BRITANIE”, a spus Chai Patel, politica în domeniul juridic director la consiliul comun pentru bunăstarea de imigranți.

Într-un program-pilot de anul trecut, aplicația a fost testat pe 30.000 de oameni și aproape 10 la sută din solicitanți nu au primit nici un răspuns la trei săptămâni după observațiile lor.

Conform estimărilor, ar putea fi de până la 6.000 de observații pe zi după Brexit limită.

Solicitanții cu mai puțin de cinci ani după ce a trăit în marea BRITANIE va fi dat de pre-stabilit de statut.

 

The post marea BRITANIE deschide stabilit statutul de sistem de înregistrare pentru cetățenii UE appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *