Guvernul marii britanii a fost găsit în dispreț față de Parlament pentru prima dată

DISTRIBUIE

guvernul Britanic a fost găsit în dispreț față de Parlament pentru prima dată în istorie pentru că a refuzat să publice consultanță juridică deplină legate de Brexit plan, scrie CNN.

Theresa May a guvernului pierdut critică votul din 311 de la 293 și alte câteva voturi pe Brexit să urmeze această săptămână.

guvernul a declarat că va publica imediat consultanță juridică, deși Poate a spus-o de cabinet care „sincer” consultanță juridică acordată miniștri trebuie să rămână confidențiale.

disprețul decizia a venit în aceeași zi ca un top legislația UE, oficialul a spus că marea BRITANIE ar putea opri Brexit proces unilateral de retragere Articolul 50 notificare, oferindu Rămâne campanii mai mult un motiv pentru a cere un nou referendum.

După parlamentare infrangeri, Mai deschis-o de cinci zile Commons dezbatere pe ei Brexit planuri. Ea a cerut parlamentarilor să susțină propunerile sale atunci când au venit la vot 11 decembrie. “Acest argument a durat destul de mult,” Mai spus Comunelor. “este coroziv pentru politica noastră. Și viața depinde de compromis.”

Dar, în ciuda o poziție puternică, ea Brexit afacere este cel mai probabil va fi respins de Parlament, ceea ce ar marca începutul unei noi crize în marea BRITANIE.

The post guvernul britanic a fost găsit în dispreț față de Parlament pentru prima dată a apărut mai întâi pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *