Marea BRITANIE ministrul de externe spune al doilea referendum Brexit ar fi „devastatoare”

DISTRIBUIE

marea Britanie, Jeremy Hunt, secretarul de externe a avertizat că anularea Brexit printr-un al doilea referendum va fi „devastatoare” consecințe pentru societatea Britanică, ca el a încercat să adune sprijin pentru PM Theresa May afacere, FT rapoarte.

„consecințele sociale într-una dintre cele mai vechi democrații din lume de a nu merge mai departe și de a părăsi UE pe 29 Martie, așa cum am fost instruit să facă ar fi devastatoare”, a Vâna, a declarat în timpul unei vizite la Singapore.

de asemenea, El a spus că guvernul britanic va „găsi o cale” pentru a obține acordul să fie aprobat de către parlament, într-un scrutin care urmează să aibă loc la mijlocul lunii ianuarie. Afacerea, a spus ministrul, ar oferi „un adevărat Brexit” pentru 52 la sută care au votat în favoarea acesteia, în timp ce liniștitor alte 48 la sută că Britan nu ar fi „tăiere în sine, departe de lume.”

ministrul De externe, de asemenea, a spus că negocierile cu reprezentanții UE s-au concentrat pe asigurarea faptului că marea BRITANIE nu ar fi „permanent prinși” în uniunea vamală a UE din cauza Irlandez de sprijin plan.

The post marea BRITANIE ministrul de externe spune al doilea referendum Brexit ar fi „devastatoare” appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *