Marea BRITANIE poate opri Brexit în mod unilateral, spune top legislația UE oficial

DISTRIBUIE

Curtea Europeană de Justiție, avocatul general Campos Sanchez-Bordona a spus Curtea Europeană de Justiție, care ar trebui să permită BRITANIE pentru a opri în mod unilateral de Brexit, prin revocarea Articolul 50 alineatul notificare, Sky News rapoarte.

oficial, avizul nu este obligatoriu, dar CEJ tinde să urmeze poziția sa în deciziile finale.

Cei care se opun Brexit folosesc aviz campanie pentru un al doilea referendum în marea BRITANIE.

Sanchez-Bordona a dat avizul său privind un caz adus la CEJ de către un grup inter-partid de Scoțian politicienii, care a fost audiat de judecătorii de la curtea de la Luxemburg săptămâna trecută.

de opinie, făcut public marți, a declarat că CEJ “ar trebui, în viitorul său judecată, să declare că Articolul 50 din TUE [Tratatul privind Uniunea Europeană] permite unilateral de revocare a notificării privind intenția de a se retrage din UE, până în momentul în care retragerea acord este încheiat în mod oficial”.

El a respins sugestiile că marea BRITANIE ar putea revoca numai Articolul 50 notificare cu aprobarea unanimă din țările UE27.

The post marea BRITANIE poate opri Brexit în mod unilateral, spune top legislația UE oficial appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *