Marea BRITANIE Brexit Secretar, alți trei membri ai cabinetului de miniștri să demisioneze în dezacord cu PM e afacere

DISTRIBUIE

Regatul Unit Brexit Secretar, Dominic Raab, a demisionat joi, susținând că PM Theresa May proiectul de Brexit afacere „, a amenințat integritatea” din marea BRITANIE, transmite Reuters.

UPDATE: alți Trei membri ai cabinetului de miniștri din Mai’s cabinetului și-au dat demisia în această dimineață: Suella Braverman (ministru adjunct în cadrul Departamentului pentru Ieșirea din Uniunea Europeană), Munca si Pensii Secretar Esther McVey, și Anne-Marie Trevelyan, un consilier ministerial în cadrul Departamentului pentru Educație.

„nu pot să mă împac cu termenii acordului propus cu promisiunile pe care le-a făcut pentru țara în manifestul nostru la ultimele alegeri. Aceasta este, în esență, o chestiune de încredere publică,” Raab a declarat, după demisia.

Theresa May, a anunțat noaptea trecută că guvernul va întoarce la proiectul de Brexit o afacere în marea BRITANIE și UE au convenit.

mai mulți membri ai cabinetului nu a fost de acord cu planul, dar Poate a reușit să convingă un grup de miniștri, după cinci ore de ședință de la 10 Downing Street.

proiectul va, de asemenea, trebuie să fie aprobate de Parlamentul regatului UNIT, și că este de așteptat să fie mult mai provocatoare misiune cât mai mulți Parlamentari Conservatori vor probabil se opun acordului. Jurnaliștii au raportat că unele Brexiteer parlamentarii au fost atât de înfuriat de planul care le-ar putea cere un vot de neîncredere în Parlament.

The post marea BRITANIE Brexit Secretar, alți trei membri ai cabinetului de miniștri să demisioneze în dezacord cu PM se ocupe apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *