Marea BRITANIE și UE ajung la un proiect de acord privind Brexit, Theresa May caută cabinet și a țării de aprobare

DISTRIBUIE

După luni de negocieri intense, oficialii din marea BRITANIE și UE au convenit asupra unui proiect de text al unui Brexit afacere, rapoarte de BBC.

Un dulap special întâlnire va avea loc în această după-amiază pentru Theresa May, pentru a convinge miniștrii să o ocupe. Acest lucru ar putea dovedi dificil, deoarece unele dintre extremist Brexit susținători în partid nu am fost fericit cu poziția de negociere. Noaptea trecută, Theresa May și-a chemat toți miniștrii de la Downing Street pentru unu-la-unu discuții pe marginea proiectului de acord.

Mulți dintre membrii cabinetului nu vrei să sprijini afacerea, deoarece ei cred că nu va trece prin Parlament mai târziu. Irlanda de nord’s, Partidul Unionist Democrat, care oferă Theresa May sprijin vital în cheie voturi, a declarat că ar fi o “foarte, foarte greu vinde”. Poate e mai mari critici, cum ar fi Boris Johnson sau Jacob Rees-Mogg, au criticat proiectul de acord, spunând că ar păstra marea BRITANIE sub controlul UE. Prin urmare, dacă Mai primește sprijin din cabinetul ei, ea trebuie să înceapă o campanie pentru a vinde afacere la țară, începând cu o conferință televizată.

liderul Laburist, Jeremy Corbyn, a spus “dat shambolic natura negocierilor, acest lucru este puțin probabil să fie o afacere bună pentru țară.”

conținutul exact de treaba sunt încă necunoscute, dar unele informații s-a scurs din luna Mai a făcut anunțul. Proiectul este declarat a fi de 500 de pagini.

Potrivit the Guardian, marea BRITANIE se crede că au fost de acord că soluția pentru Irlandezii de frontieră ar fi marea BRITANIE la nivel vamal de sprijin, care va fi temporară. Independent comitetul de arbitraj va judeca atunci când mersul înapoi ar putea fi reziliat, permițând marea BRITANIE pentru a trece la acordul de comerț liber, ședere în cadrul uniunii vamale sau de a prelungi perioada de tranziție. Această versiune nu este placut de extremist Brexiteers și irlanda de Nord politicieni.

acordul include, De asemenea angajamente privind drepturile cetățenilor după Brexit, 21-luna perioada de tranziție de după Martie 2019 și detalii de „divorț proiect de lege”, a spus costa GBP marea BRITANIE 39 de miliarde.

cei 27 De ambasadori ai UE sunt, de asemenea, programat să se întâlnească astăzi la Bruxelles pentru a analiza afacerea.

The post marea BRITANIE și UE ajung la un proiect de acord privind Brexit, Theresa May caută cabinet și țara de aprobare a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *