UiPath-a transformat pe unii dintre angajații săi, în milionari în doar șase luni, spune CEO-ul Daniel Cinează

DISTRIBUIE

UiPath-a transformat pe unii dintre angajații săi, în milionari în doar șase luni, spune CEO-ul Daniel Cinează

UiPath CEO Daniel Cinează a vorbit în cadrul How to Web conference luni la București și a spus că unii dintre angajații companiei au devenit milionari prin vânzare un total de 35 de milioane de DOLARI în valoare de acțiuni în ultimele șase luni.

„Ca un inginer de software sau persoană de vânzări, n-ar trebui să creați propriul dvs. de pornire pentru a crește averea. Puteți merge direct într-o companie unde puteți acțiuni proprii. Oamenii care au venit la compania noastră în urmă cu șase luni deja au triplat ponderea lor valoare. Din această rundă de finanțare, 35 de milioane de DOLARI au fost acțiunile vândute de către angajații noștri. Ne-am întors deja câțiva oameni în România și în alte locuri în milionari și vom continua să o facem”, a spus Cinează la How to Web conference.

de asemenea, El a spus că UiPath, care este acum evaluată la 3 miliarde de DOLARI, a făcut o mulțime de greșeli pe drum la prima rundă de finanțare. „Nu am crezut niciodată că aș fi pe o scenă – am fost, de obicei, în mulțime. Ingineri IT cred că o tehnologie bună înseamnă o afacere bună. Greșit. Pentru mine, perioada 2005-2015 a fost cel mai dificil din viața mea. Am fost în mod constant încercarea de a găsi produsul perfect, și nu reușesc. Am avut destui bani pentru a supraviețui. Înainte de am ajuns la prima rundă de finanțare, banii pe care îi avea la bancă ar fi fost de ajuns pentru încă trei luni”, a amintit el.

Cinează spus UiPath povestea lui și cum toate marile fonduri de investiții și-au făcut deja investiții, inclusiv Accel Capital, Capital G, Kleiner Perkins, Sequoia Capital, IVP, Meritech Capital, Madonna Capital Partners. „Am ajuns la 1,1 miliarde USD evaluare, și asta e în cazul în care s-au schimbat rolurile. Investitorii au început a ne contacta și încearcă să ne convingă să le investească.”

pentru sfaturi pentru antreprenorii începători, Cinează spune că nu ar trebui să încercați să introduceți o piață mare, cu bine-stabilit jucători fără un important element de diferențiere. „Poate chiar de mana ta aplicație sau un produs gratuit – tu tot nu vei avea clienti, pentru că ecosistemul este destul de închis, se bazează pe încredere”, a explicat el.

„Am folosit să cred că un soft bun se vinde de la sine, dar lucrurile nu funcționează chiar așa. Ai nevoie de un competente echipa de vanzari pentru a convinge oamenii să cumpere produsele tale. În caz contrar, cei care au mai multe vânzări decât de voi va fi mai mult succes.”

UiPath început cu 10 angajați și are acum un total de aproape 2.000 de birouri în întreaga lume. „Nu se poate construi o companie globală din București. Acum tu chiar nu se poate face din Silicon Valley. Echipa noastră are acum oameni din india, Japonia, America, Germania,” a declarat CEO-ul.

post UiPath-a transformat pe unii dintre angajații săi, în milionari în doar șase luni, spune CEO-ul Daniel Ia masa apărut pentru prima dată pe Business Review.

UiPath-a transformat pe unii dintre angajații săi, în milionari în doar șase luni, spune CEO-ul Daniel Cinează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *