UiPath Să Sponsorizeze Premiat Student român ONG EFdeN

DISTRIBUIE

UiPath, întreprindere de conducere Robotică Procesul de Automatizare (RPA), companie de software, a anuntat astazi sale de sponsorizare pentru București student organizație non-guvernamentală EFdeN. ONG-ul proiectează și construiește durabilă prototip case și a reprezentat România la două ediții din lume, cel mai important concurs pentru case solare – Solar Decathlon – de la Versailles (2014) și Dubai (2018), unde a primit numeroase premii.

Înființată în 2013, EFdeN a dat mai mult de 550 de studenți de la universitățile locale o platformă pentru a-și pune ideile în practică și să lucreze împreună spre construirea premiat creștere inteligentă, durabilă case și alte produse ecologice. În plus, ONG-ul s-a dezvoltat programe educaționale pe durabilă practici pentru companii, solar stații de încărcare pentru vehicule electrice, solar de copaci pentru a oferi verde și acces gratuit la energie electrică, și de un verde campus universitar, printre altele. În ultimii doi ani, EFdeN are, de asemenea, a implementat cu succes energiaTa – un interesant proiect conceput pentru a face producția de energie într-o realitate pentru gospodăriile românești.

„EFdeN este o uimitoare boot camp în cazul în care aveți de a genera idei, de testare, de a construi viața reală și prototipuri funcționale și a le testa din nou în lumea reală. Am înțeles că dezvoltarea abilităților necesare pentru a prospera în această a 4-a revoluție industrială este critică pentru noi, deci, suntem nu numai construirea de case, dar noi construim noi înșine, având o practică și abordare interdisciplinară. După ce a lucrat timp de doi ani în proiectarea și construirea de case care sunt modulare, ușor de a construi și de a asambla, suntem acum în căutarea la modul Robotic Procesul de Automatizare (RPA) pot fi integrate în ceea ce facem pentru a amplifica eforturile noastre de a crea o mai bună, mai multe case durabilă”, a spus Mihai Toader-Pasti, Co-fondator & Director General EFdeN.

În 2018 Solar Decathlon Orientul Mijlociu, EfdeN este de 33 de puternica echipa a primit recunoașterea la nivel mondial, după rang 1 în Comunicarea concurs, al 2-lea în Inginerie și Construcții, precum și Condiții de Confort concursuri, respectiv, și al 3-lea test de Durabilitate.

În 2019, EFdeN va începe pregătirile pentru viitoarele ediții a Solar Decathlon și intenționează să lanseze un fond de cercetare. Fondul va ajuta ONG-urilor de a crea un spațiu de lucru care să le permită și altora să studieze noile tehnologii, se cufunda în casa experiențe de viață și de a dezvolta alte produse durabile concepute pentru a face clădirile mai eficiente energetic și de a atenua efectele schimbărilor climatice.

„Educația este piatra de temelie și o cale de inovare. În scopul de a inova, trebuie să aibă mai întâi o cunoaștere solidă bază în domeniu. Clădirea de pe angajamentul nostru de a sprijini atât educația, cât și inovării, suntem foarte incantati de a sprijini EFdeN are misiunea de a promova sustenabilitatea și R&D,”, a spus Anna Ghica, director de PR & #8211; EMEA la UiPath.

post UiPath Să Sponsorizeze Premiat Student român ONG EFdeN apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *