UiPath pentru a atinge în curând o creștere a veniturilor de 5.600 de procente, comparativ cu anul 2016

DISTRIBUIE

UiPath, Robotic Procesul de Automatizare (RPA), companie fondată de români CEO Daniel Cinează și în primul rând susținută de Google CapitalG fond în 2018, în scurt timp va obține peste 5.000 de procente de creștere și ajunge la 200 de milioane de DOLARI anual de venituri recurente (ARR), potrivit unor surse citate de Business Insider.

ARR este o metric folosit de software-as-a-service (SaaS) furnizorii pentru a reflecta veniturile abonament. UiPath oferă „roboți software” pentru întreprinderile de pe platforma SaaS, care automatizează back-office sarcini de afaceri utilizând AI.

În 2016, UiPath e ARR a fost de numai 3,5 milioane de DOLARI, și a crescut la 150 de milioane de DOLARI în noiembrie 2018. În următoarele săptămâni, este de așteptat să ajungă la 200 de milioane, ceea ce înseamnă că societatea va fi crescut cu aproximativ o treime în mai puțin de trei luni.

La începutul anului 2018, UiPath avut 700 de clienții enterprise, inclusiv BMW Group și Huawei, forțele armate și NE-Internal Revenue Service.

UiPath este cunoscut ca primul român unicorn, ca a ajuns la o valoare de peste 1 miliard de DOLARI în 2018. Ea a fost fondată în 2005 și echipa de dezvoltare este încă în București, România, dar are birouri în mai mult de o duzină de țări.

post UiPath pentru a atinge în curând o creștere a veniturilor de 5.600 de procente, comparativ cu anul 2016 appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *