Turcă filtru de mobilier Alfemo deschide primul român showroom-ul din Pipera

DISTRIBUIE

Turcă filtru de mobilier Alfemo deschide primul român showroom-ul din Pipera

Alfemo, unul dintre Turcia’s cele mai de prestigiu producatori de mobilier, a deschis primul showroom-ul din Pipera, Bucuresti prin Camera pentru Copii Decor ca Master Francizat.

Cu de-a gata mobilier și accesorii disponibile intr-o gama larga de culori, marimi si stiluri de design pentru dormitor, camera de zi si sala de mese, Alfemo este Turcia’s doua cea mai mare companie din acest sector în ceea ce privește dimensiunea și cifra de afaceri.

„Situat pe Boulevardul Pipera, pe o suprafata de 1.500 mp, Bucuresti showroom-ul este distribuit pe 3 etaje, dispuse într-o nouă, modernă și stilul original care pe deplin cum urmează Alfemo’s concept internațional. Valoarea investiției este de aproximativ 500.000 de EURO”, a spus Andrea Tomaselli, Alfemo România director general.

proprietarii de franciza, Andrea si Oana Tomaselli, au fost distribuitori pentru Alfemo copii’s line din România, disponibil în Brăila și on-line la copii-camera.ro, precum și prin intermediul altor distribuitori din țară.

„Acest pas, deschiderea Alfemo franciza, a venit ca o decizie firească de a dezvolta, promova și consolida brand in Romania pentru toata gama de produse, nu doar pentru copii’s colecții. În acest an vom lansa, de asemenea, primul Alfemo magazin online”, a declarat Oana Tomaselli.

La inaugurarea București showroom-ul face parte dintr-un plan de a deschide mai mult de 100 de Alfemo’s magazine proprii până în 2023, și să dezvolte o rețea de magazine în cele mai mari orașe din țară, prin franciza programe.

post turc de producatorul de mobilier Alfemo deschide primul român showroom-ul din Pipera a apărut mai întâi pe Business Review.

Turcă filtru de mobilier Alfemo deschide primul român showroom-ul din Pipera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *