Trump a tăiat General Motors subvenții în cazul în care compania începe închiderea NOI plante

DISTRIBUIE

General Motors intenționează să taie 14.000 de locuri de muncă și aproape opt plante, dintre care cinci în statele UNITE ale americii, solicită președintelui Donald Trump de a amenința, de a elimina subvențiile pentru companie. General Motors este luat foc de la Canadian politice și lideri pentru reduceri de personal, ca trei dintre plantele sunt în țară.

Donald Trump a scris pe twitter că „NE-a salvat de la General Motors și aceasta este ceea ce ne-am ales!”, spunând că este în căutarea a tăiat toate subvențiile , inclusiv cele pentru masini electrice.

GM vehicule electrice sunt eligibile pentru un USD 7.500 de credit fiscal în conformitate cu legislația federală și nu este clar privind modul în care administrația ar putea restricționa aceste credite.

Dar Trump declarație deranjat investitori, deci actiunile GM au scăzut cu 2,6 la sută ieri.

Potrivit Casei Albe, purtătorul de cuvânt al Hogan Gidley, citată de Reuters, Trump și Primul Ministru Canadian Justin Trudeau a discutat despre dezamăgirea în anunțat de închidere al General Motors plante în țările lor.

Trump a făcut stimularea auto locuri de muncă-o prioritate-cheie în mandatul său și el a fost de multe ori atacat de automobile pentru a nu face suficient pentru a NE stimula ocuparea forței de muncă.

post Trump a tăiat General Motors subvenții în cazul în care compania începe închiderea NOI plante apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *