TOP 3 ADC*RO noiembrie: #TrăiascăCapraVecinului este Activitatea de Lună

DISTRIBUIE

TOP 3 ADC*RO noiembrie: #TrăiascăCapraVecinului este Activitatea de Lună

ADC România prezintă în noiembrie diversă TOP 3 ADC*RO, care include campanii despre comunitate, curaj și neascultare, despre patriotism și Români’ umorul specific. Despre expresii precum „Ghinion!” (Ghinion) sau „Ce a vrut sa spuna autorul?” (Ceea ce a făcut autorul refer), dar, de asemenea, despre manifest #TraiascaCapraVecinului (trăiască vecin’s capră), care a devenit Munca de-o Lună.

De Romanita Oprea

campania prin care GMP Webstyler câștigă de Lucru de Luni – #TrăiascăCapraVecinului – are ca punct de plecare studiul sociologic realizat de GfK la PressOne‘cererea și care a arătat că 1 din 2 Români este invidios. Invidia nu’t un fapt necunoscut pentru Români și folosit de foarte multe ori expresia „Sa moară capra vecinului” (Să vecinul fi ghinionist la fel de bine) a fost remodelat de George Popa | Senior Art Director, Cosmin Nicola | Senior Art Director și Diana Nica | Copywriter.

Pe o piata supra saturata de steag tricolor campanii, Capra Vecinului aduce umor și înțelegere. Am considerat că este un frumos gest de fair-play și competiție constructivă, cu o răspândire naturală. Un exemplu de cum un aparent plictisitoare scurtă poate fi abordat cu deschidere și curaj,”, a spus Diana Papuc, Vice-Președinte ADC Romania & freelance Art Director.

TV

Cum era de așteptat, ROM se întoarce la fel de autentic ca de obicei si chiar mai mult patriotic cu noua campanie Pentru România, doar tricolor!. Echipa, formată din Mihai Constantinescu | Art Director și Paula Ionescu | Copywriter,schimba din nou, cu curaj, ciocolata’s bar ambalarea și McCann Worldgroup Romania primește un premiu în categoria TV.

DIGITAL

Numărul unu se duce la campania „Nu știi când te lovește ghinionul” (nu’t știu când ghinionul te lovește), rezultatul colaborării între Micutzu Sector 7. TVC, a devenit rapid virală, folosește umorul cunoscut publicului român prin care CatMobile vine în ajutorul celor loviți de ghinion. Echipa: Alex Coteț | Regizor/Scriitor, Cosmin Nedelcu | Actor/Scenarist, Raul Gheba | Scriitor, Roxana Andrei | Producator.

locul al Doilea merge la Asociația De para basm și are numele de „Nesupusele” (disobedients). Proiectul are ca scop explicarea diversității culturale cu ajutorul unor valori civice, de patriotism. Rezultatul: elite exemple din România’s mai puțin cunoscute de istorie, 100 de personalități feminine românești care au ajutat la evoluție prin artă, știință sau pur și simplu grijă de familie. Echipa care a documentat și a creat site-ul nesupusele.ro: De para basm – Asociația Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți | Concept & conținut; Adelina Butnaru (Faber Studio) | identitate Vizuală; Horațiu Mitu | Webdesign (Model).

În spiritul Centenarului, Sector 7 Philips OneBlade aduce un nou discurs plin de umor, printr-un univers imaginar în care personajele poartă eră articole de îmbrăcăminte, dar adopte atitudini foarte ancorat în prezent. Straight Outta Ipotești ia locul al treilea în Digital și prezintă povestea celebri scriitori români, prin fapte unice. Din această aventură n’t dor de exprimare care marchează fiecare adolescent „Ce a vrut sa spună autorul?” (Ceea ce a făcut autorul vreau să spun?). Echipa din spatele ei: Alex Coteț | Regizor/Scriitor, Raul Gheba | Scriitor, Roxana Andrei | Producator.

distincții în categoria dus la:

Butonul Negru de Cărți Friends TBWA pentru o campanie dedicată Halloween, prin care ne putem da seama că O carte bună e o carte bună și când te sperie (O carte bună este o carte bună, chiar și atunci când te sperie). Grafic minimalism combină perfect cu cultura populară elementele care predomină în timpul sărbătorilor și cărți au devenit vampiri sau fantome prin imaginație’s magic. Echipa responsabilă de frica: Eduard Cârstea | Art Director și Luca Costea | Copywriter.

Netflix se pregătește pentru un nou Narcos sezon și uimește din nou prin complementare juxtapuneri. De această dată: Narcos și Irina Margareta Nistor. Greu serii de televiziune, cu nemilos cuvinte, alături de eleganța Irinei Margareta Nistor, cunoscut pentru mii de traduceri făcut, dar mai ales pentru finețea cu care se evită extrabugetare cuvinte cu sinonime mai puțin moale, păstrând context.

Mercedes-Benzși Simona Halep. Pentru 1 an cu Lumea’s #Numărul 1 Mondial „Performanța salută performanța„, o campanie de Saatchi&Saatchi + Geeks. Echipa: Teodora Ștefan, Tiberiu Coman | Copywriteri; Dan Crețu | Art Director și Alex Buraga | Designer Grafic.

EXPERIENȚIALĂ / BTL

GMP, Webstyler și PressOne câștiga cu #TraiascăCapraVecinului pentru statui în fața presei instituții precum: PRO TV, Hotnews, Europa FM, Reportofon și Times New Roman.

 

The post TOP 3 ADC*RO noiembrie: #TrăiascăCapraVecinului este Activitatea de Lună appeared first on Business Review.

TOP 3 ADC*RO noiembrie: #TrăiascăCapraVecinului este Activitatea de Lună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *