Top 10 firme de capital de risc care investesc în blockchain

DISTRIBUIE

Blockchain tehnologie este atragerea unui număr mare de investiții în întreaga lume, astfel încât uitam la un clasament al celor mai mari cheltuitori este întotdeauna interesant, având în vedere că ei vor fi cei care vor avea cel mai mult de câștigat în viitorul apropiat.

Dar nu este ușor să le ordoneze, deoarece există multe lucruri să ia în considerare, incepand cu total blockchain active, o să-numărul de blockchain investiții și se încheie pe cât de mult sau cât de active sunt în investiții.

Crypto Fondul de Cercetare luat toate astea în considerare, în scopul de a găsi cei mai mari investitori în domeniu și a venit cu cel mai activ grup de companii în ultimele 12 luni. Total de blockchain oferte in perioada analizata a ajuns la 282, cu o înțelegere globală a volumului de 1,19 miliarde USD, și semințe de finanțare a fost cel mai frecvent afacere tip.

Numărul unu pe lista New York, pe bază de Moneda Digitală Group. Compania a făcut mai multe investiții în blockchain companii decât orice alt investitor și are un total de 58 de investiții, din care 15 în ultimele 12 luni. Valoarea investițiilor este de 78 de milioane de DOLARI, iar cele mai mari au fost făcute în companii ca Baza, Ledger, Cerc și Blockchain Inc.

În al doilea rând este de Pantera Capital, cu sediul în California, un hibrid speculative și fondurilor cu capital de risc de a face investițiile de semințe în blockchain companii, token-uri și cryptocurrencies. Numărul total al investițiilor este de 31, din care 13 în ultimele 12 luni, la un ansamblu de investiții valoare de 65 de milioane de DOLARI. Principalele investiții au fost făcute în Baza, Cerc, Port și DMarket.

poziția a treia este de Blockchain Capital de la San Francisco, California, unul dintre cele mai vechi investitori în domeniu, cu primul pas făcut în 2013. Numărul total al investițiilor în compania’s istorie ajunge la 37 de ani, din care 12 în ultimul an, în valoare de 71 de milioane de DOLARI.

Andreessen Horowitz, de asemenea, cunoscut sub numele de a16z, de asemenea, cu sediul în California, este una dintre cele mai mari companii cu capital de risc, dar nu investesc exclusiv în active digitale și blockchain. Au 4 miliarde USD în active și au început în blockchain în 2013, cu Unda. Numărul total de blockchain investiții este de 14, dintre care 9 au fost în ultimele 12 luni, cu o valoare de 55 de milioane de DOLARI.

Nod de Capital este următoarea pe listă, cu 22 de investiții de-a lungul anilor și 21 în ultimele 12 luni. Valoarea investițiilor de la Beijing pe bază de companie este de 20 de milioane de DOLARI și principalele oferte au fost închise cu Excursie.io, HuoBi, Delphy Fundație și Fengwo. Nodul a fost co-finanțat de Jun Du, CEO al Cointime.

Numărul șase pe listă este Boost VC, cu sediul în California. Numărul total al investițiilor este de 32, dintre care 11 au fost făcute în ultimele luni, cu o valoare totală de 67 milioane USD. Principalele sale investițiile au fost în BlockCypher, Tezos, Ledger și Coinbase.

IDG Capital cum urmează – un private equity și venture capital fund cu sediul în New York, dar cu un birou în Bangalore, India. Numărul Total al investițiilor este de 8, din care 4 în ultimul an și o valoare totală de 31 de milioane de DOLARI. Unda, Cerc, Marte Finanțe și imToken sunt principalele oferte făcute de către IDG.

Numărul 8, în partea de sus este Draper Asociații. De asemenea, cu sediul în California, este condus de legendarul investitor de risc Tim Draper și a început să investească în blockchain în 2014. Numărul total al investițiilor este de 17, din care 6 în ultimele 12 luni, cu o valoare de 25 de milioane USD. Top blockchain investițiile sunt Coinbase, Ledger, Factom și CryptoMove.

Ceyuan Ventures este o companie cu sediul în Beijing, cu o suplimentare de birou în Hong Kong. Acesta are 4 investiții în ultimul an, cu o valoare de 36 de milioane de DOLARI și principalele investiții sunt, în Parte, Marte Finanțe, Călătorie.io și OkCoin.

top 10 este închis de Lightspeed Venture parteneri, cu sediul în California, dar, cu birouri în întreaga lume, inclusiv în Israel, China și India. Numărul lor total de blockchain investiții este de 6, dintre care 3 în ultimul an, cu o valoare de 24 de milioane de DOLARI. Principalele investiții sunt în Bază, Blockchain Inc, Saga Fundație și BTCC.

Orice clasament de acest tip de fonduri arată că majoritatea investitorilor pot fi găsite în statele UNITE ale americii, urmată de China și restul Asiei. Europa a venit în ultimul rând pentru numărul de investiții.

The post Top 10 firme de capital de risc care investesc în blockchain apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *