Theresa May câștigă un vot de încredere, dar o Brexit afacere rămâne nepopulare în rândul Parlamentarilor

DISTRIBUIE

Prim-Ministrul britanic Theresa May a câștigat un vot de încredere în conducerea Partidului Conservator, a declanșat ieri de Parlamentari.

Poate a câștigat conducerea cu 200 de voturi în susținerea și 117 voturi împotriva ei, și Deputații nu va fi capabil de a contesta conducerea ei din nou pentru încă un an.

cu toate Acestea, acest lucru nu schimbă faptul că ea se confruntă cu o luptă dificilă de a convinge proprii Parlamentari precum și cei din opoziție, care ar trebui să voteze pentru Brexit afacere a fost de acord cu liderii UE.

camera Comunelor a regatului UNIT trebuia să voteze acordul privind marți, dar Poate amânat votul din cauza opoziția pe scară largă, în special în ceea ce privește controversata Irlandez „de sprijin”, prevedere.

PM este condusă de la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Consiliului European, în speranța că poate obține o câteva mai multe concesii de la statele membre ale Uniunii Europene.

În marea BRITANIE, Parlamentul european trebuie să voteze pe Brexit afacere înainte de 21 ianuarie 2019, dar întârzierile sunt creșterea riscului de a nu face Brexit.

 

post Theresa May câștigă un vot de încredere, dar o Brexit afacere rămâne nepopulare în rândul Parlamentarilor apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *