Theresa May, sub amenințarea unui vot de neîncredere peste Brexit afacere

DISTRIBUIE

Britanic PM Theresa May se luptă pentru a obține propriul ei partid, să-i sprijine și să treacă proiectul de Brexit acord în Parlament, în timp ce ea insistă asupra faptului că ea va „vedea acest lucru prin intermediul,” rapoarte de BBC.

După ce a obținut sprijinul guvernului pentru înțelegerea privind miercuri, doi miniștri și alți membri ai cabinetului său au demisionat din cauza neînțelegerilor avute cu treaba ea si-a adus înapoi de la Bruxelles.

de Conducere comisiei Brexiteer Jacob Rees-Mogg a prezentat o scrisoare de încredere în Dna Poate să-Sir Graham Brady, președinte al Conservatorii’ comisiei 1922 Comitetul. Un vot va fi declanșată dacă 48 Tory Parlamentari scrie scrisori lui Graham, dar asta nu pare să se fi întâmplat încă.

a Întrebat dacă ea ar continua ca prim-ministru în cazul în care ea a câștigat un vot de neîncredere de către un singur vot, Doamna May a spus: “Leadership-ul este despre a lua deciziile corecte, nu pe cele ușoare.”

“am înțeles pe deplin că sunt unii care sunt nemultumiti de aceste compromisuri, dar aceasta afacere ofera ceea ce oamenii au votat pentru și este în interesul național,” Mai spus, avertizând că „nimeni nu poate ști sigur consecințele care vor urma” dacă marea BRITANIE nu merge mai departe cu acordul.

Una dintre scrisori de cenzură a fost publicat, scris de către DEPUTATUL Marc Francois, care scrie: „Prim-Ministrul a fost înconjurat de-a lungul acestui proces de către un Pretorian Guard extrem de pro-European de înalți funcționari publici care, cred eu, nu au acceptat rezultatul referendumului. În schimb, ei au ajutat pentru a conduce negocierile într-un mod care înseamnă, pur și simplu, nu va fi, în fapt părăsească Uniunea Europeană, dar în mod eficient rămâne în el.”

 

 

 

 

post Theresa May, sub amenințarea unui vot de neîncredere peste Brexit afacere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *