Theresa May, a avertizat parlamentul nou referendum ar face „daune ireparabile” pentru marea BRITANIE politică

DISTRIBUIE

marea BRITANIE PM Theresa May va adresa parlamentului, luni și a stat o opoziție la un al doilea referendum Brexit, ca se va „rupe credință” cu poporul Britanic și de a face „daune ireparabile” în politică, transmite Reuters.

Un număr tot mai mare de politicieni au fost de asteptare pentru un nou referendum ca Poate se luptă pentru a obține Parlamentari la bord cu ea Brexit înțelegere și liderii UE refuză să renegocieze acordul.

Poate cabinetului susține un nou referendum ar aprofunda deja urât divizii și trădeze alegătorii care au votat să părăsească UE în 2016.

refuzul De a organiza un nou vot crește riscul de marea Britanie părăsește uniunea europeană fără o înțelegere în Martie 2019, în care unele întreprinderi frica ar fi catastrofale pentru lumea este a cincea cea mai mare economie.

„un Alt vot care ar face daune ireparabile pentru integritatea noastră politică, pentru că s-ar spune la milioane de oameni care au avut încredere în democrație, că democrația noastră nu se dă. Un alt vot care ar lasa-ne nu mai departe decât ultima,” Pot să va spun parlamentarii, potrivit unor extrase din discursul ei a lansat în avans.

 

post Theresa May, a avertizat parlamentul nou referendum ar face „daune ireparabile” pentru marea BRITANIE politică appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *