Theresa May supraviețuiește unei moțiuni de cenzură, cauta alternative Brexit soluție

DISTRIBUIE

premierul britanic, Theresa May, a supraviețuit unui vot de neîncredere de către parlament miercuri, dar este încă se luptă să găsească o soluție pentru Brexit ar fi susținut de către Deputați.

Ea a câștigat votul de 325 de la 306, ca partidul Conservator și partener de coaliție DUP votat în favoarea ei. 24 de ore mai devreme, ea a suferit o înfrângere istorică asupra ei propuse Brexit afacere, care a fost respins de un 230-marja de vot.

Poate a avut loc o declarație aseară, îndemnând Deputații să „pună auto-interes deoparte” și „să colaboreze în mod constructiv”, pentru a găsi o cale de urmat.

“cred că este de datoria mea de a livra pe poporul Britanic’s instrucțiuni să părăsească Uniunea Europeană și am de gând să fac”, a spus ea.

între Timp, mai mulți lideri politici au cerut Theresa May, să ia în considerare un al doilea referendum și să nu se ocupe Brexit de pe masă.

post Theresa May supraviețuiește unei moțiuni de cenzură, cauta alternative Brexit soluție apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *