Theresa May amână votul Parlamentului privind Brexit afacere

DISTRIBUIE

prim-ministrul britanic Theresa May a amânat votul final în Parlament pe ei Brexit face, în mod clar, admițând că ea se aștepta la o respingere din partea Deputaților în camera Comunelor, rapoarte Guardian.

Poate este de așteptat să facă o declarație în camera Comunelor azi, mai târziu.

La vot ar putea fi amânată până săptămâna viitoare sau chiar până la începutul lunii ianuarie, ceea ce ar permite mai puțin timp pentru dezvoltarea de Brexit legislației, care, de asemenea, trebuie să fie trecut prin parlament de 29 Martie. Termenul final pentru votul este 21 ianuarie.

Ca vestea, Lira sterlină a scăzut la cel mai scăzut nivel în 18 luni, a pierdut 0,5 la sută față de dolarul SUA și cu 0,8 la sută față de euro.

Aproximativ 100 de Tory Deputați au declarat că au fost împotriva afacere, și este clar că Poate nu cred că ea a câștigat de-a lungul destul de ei pentru a obține o înțelegere a trecut prin Casă.

Theresa May este de așteptat să se întoarcă la Bruxelles și să încerce să renegocieze acordul cu liderii UE. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Mina Andreeva, a declarat: „Acest acord este singura și cea mai bună afacere posibilă. Nu vom renegocia acordul, care este pe masă, chiar acum. Asta este foarte clar.

azi, mai Devreme, Curtea Europeană de Justiție a decis că marea BRITANIE ar putea anula Articolul 50 notificare, fără aprobarea de la alte 27 de membri UE.

 

post Theresa May amână votul Parlamentului privind Brexit afacere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *