Theresa May: Nu Brexit mai multe sanse decat nu-afacere Brexit

DISTRIBUIE

Prim-Ministrul britanic Theresa May va spune într-un discurs astăzi că Parlamentul este mult mai probabil pentru a bloca Brexit decât să lase marea BRITANIE să părăsească UE, fără o înțelegere, rapoarte de BBC.

fie ca discursul lui va fi o ultimă încercare de a-i convinge pe Deputați să-i înapoi Brexit afacere, adăugând că încrederea în politică va avea de suferit „catastrofale rău” dacă referendumul nu este pusă în aplicare.

Partidul Muncii a declarat că va vota împotriva acordului, precum și de a aduce un vot de neîncredere dacă Poate pierde votul de mâine pe afacere.

de Aproximativ 100 de Parlamentari Conservatori, și Partidul Unionist Democrat’s 10 Parlamentari, în prezent, sunt așteptate să se alăture forței de Muncă și alte partide de opoziție la vot împotriva afacere.

“Imaginați-vă dacă un anti-descentralizare Comunelor a spus oamenilor din Scoția sau țara Galilor că, în ciuda vot în favoarea unui deconcentrate legislaturi, Parlamentul a știut mai bine și-ar anula. Sau altcineva a le forța să voteze din nou.

Cum ar fi dacă ne-am găsit într-o situație în care Parlamentul a încercat să ia UK din UE în opoziție cu un rămână vot?” Poate va spune în discursul ei.

Poate va adăuga: “Parlamentul a înțeles acest fapt atunci când a votat cu o majoritate covârșitoare de a declanșa Articolul 50. Și ambele părți majore a făcut la fel când au stat la alegeri manifeste în 2017, care a promis să-și onoreze rezultatul referendumului.”

 

post Theresa May: Nu Brexit mai multe sanse decat nu-afacere Brexit apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *