Theresa May confruntă vot de neîncredere de către Parlamentarii Conservatori

DISTRIBUIE

Prim-Ministrul britanic Theresa May va confrunta cu un vot de neîncredere în conducerea partidului mai târziu astăzi, în Parlament, din cauza ei membri de partid nemulțumirea cu Brexit afacere a fost de acord cu liderii UE. Deputații vor vota în seara asta, cu un rezultat așteptat în jur de ora 9 PM, ora UK.

s-A răspuns la știri într-o adresă din afara Downing Street 10, spunând că va lupta pentru a pastra rolul ei ca PM.

Mai adăugat că un nou prim-ministru ar trebui să fie de a anula sau de a prelungi Brexit proces, și că schimbarea conducerii ar „pune țara în pericol viitorul și de a crea incertitudine”, atunci când marea BRITANIE și-l pot permite.

“m-am dedicat fără cruțare pentru aceste sarcini de când am devenit prim-ministru și sunt gata să termine treaba”, a spus ea.

Dacă Pot câștiga votul de astăzi, ea nu poate fi contestată de cel puțin încă un an. Dacă nu, probabil va fi înlocuit ca lider Conservator. Pentru că Partidul Conservator este cel mai mare partid din camera Comunelor, cine este lider al partidului s-ar fi așteptat să fie prim-ministru.

post Theresa May confruntă vot de neîncredere de către Parlamentarii Conservatori apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *