Theresa May, Donald Trump și Emmanuel Macron a sări peste Davos summit pe fondul problemelor la domiciliu

DISTRIBUIE

premierul britanic, Theresa May, a anunțat că ea a fost de gând să anuleze o excursie la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial de la Davos, săptămâna viitoare, ca urmare a complicațiilor cauzate în țara ei de Brexit, rapoarte de Bloomberg.

fie ca este cel de-al treilea important lider mondial să renunțe la conferința de la Davos. Președintele american Donald Trump și-a anulat călătoria lui din cauza guvernamentale în curs de închidere, în timp ce președintele francez, Emmanuel Macron, a declarat că nu va participa după săptămâni de proteste în țară.

conferința oferă o șansă pentru liderii lumii de a prezenta politicile lor înainte de a fi lumea mai mari întreprinderi și investitori. Cu toate acestea, cei trei lideri ar fi riscul de a irita și mai mult electoratul lor dacă își petrec timpul în Alpi înconjurat de elita la nivel mondial.

Unele sunt încă de gând să facă călătorie, inclusiv cancelarul German Angela Merkel, Japoneză PM Shinzo Abe, italiană PM Giuseppe Conte și noi președintele Brazilian Iair Bolsonaro.

 

 

post, Theresa May, Donald Trump și Emmanuel Macron a sări peste Davos summit pe fondul problemelor la domiciliu appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *