Theresa May a convinge miniștrii să întoarcă proiectul de acord Brexit

DISTRIBUIE

UK cabinet a sprijinit proiectul de retragerea acordului cu UE pentru Brexit, Theresa May, a anunțat, după cinci ore de ședință de cabinet a descris ca fiind un „lung, detaliat și plin de pasiune dezbatere.”

se Poate spune că proiectul este „un pas decisiv” în Brexit progres, în timp ce negociatorul-șef al UE, Michael Barnier, a declarat că a fost în ambele părți de interese.

“Această afacere, care oferă cu privire la votul de la referendum, care aduce înapoi de control din banii noștri, legile și frontierele, se termină libera circulație, protejează locurile de muncă, securitatea și Uniunea noastră; sau de a părăsi cu nici o afacere, sau nu Brexit la toate,” PM a spus într-o scurtă declarație de presă după ședința guvernului.

cu toate Acestea, cele mai importante Brexiteers în afara Theresa May a cabinetului și-au exprimat opoziția fermă față de acest lucru, ceea ce ar putea însemna că premierul ar putea confrunta cu o respingere a acordului de către Parlament.

Deși Poate a avut succes în cabinetul ei de a face noaptea trecută, BBC politice editor Laura Kuenssberg raportat că nouă dintre ei miniștri a vorbit împotriva ei.

Cuprins de acord

proiectul include angajamente de a proteja drepturile cetățenilor UE în marea BRITANIE și cetățenii regatului UNIT în UE, planurile de 21-luna perioada de tranziție și un „divorț proiect de lege” pentru a fi plătită de către marea BRITANIE, între GBP 35-39 miliarde de euro.

Acesta conține, de asemenea, detalii cu privire la „planul de sprijin,” partea cea mai controversată a Brexit negocierilor de până acum. Mecanismul are ca scop să garanteze că controalele fizice nu va fi reintrodus de la granița cu Republica irlanda, în eventualitatea în care acest lucru nu este stabilit de un UK-UE pentru comerț afacere. Ambele părți s-au angajat să asigure sprijin nu va fi necesar de a veni cu o alternativă.

Ce urmează?

au fost multe voci vorbind împotriva proiectului de acord, inclusiv lider al Partidului Muncii Jeremy Corbyn, care a spus că nu a „satisface nevoile de toate părțile de marea Britanie,” precum și mai mulți Parlamentari Conservatori, care ar putea cauza probleme pentru Theresa May, care are acum pentru a obține acordul să fie aprobat de Parlament.

Irlanda de Nord’s Democratic Unionist Party – care dă guvernul sprijinul de care are nevoie să dețină o majoritate – s-a alăturat partidele de opoziție în critică.

joi, se va confrunta cu întrebările Deputaților. Mai târziu în această lună, în marea BRITANIE și UE sunt de așteptat să organizeze un summit special să fie de acord cu privire la planul. După summit, marea BRITANIE va cere Parlamentului să aprobe planurile. Dacă e un vot negativ, guvernul a 21 de zile să prezinte un nou plan.

Există mai multe opțiuni pentru ceea ce s-ar întâmpla dacă parlamentul regatului UNIT nu ar fi de acord finală Brexit acord: marea BRITANIE ar putea părăsi UE fără o înțelegere, să încerce să re-negocieze (care, probabil, ar prelungi termenele planificate și perioada de tranziție), Poate guvernul ar putea cădea sau un nou referendum poate fi organizat astfel încât oamenii să se poată exprima pe o afacere în sine.

 

post Theresa May convinge miniștrii să întoarcă proiectul de Brexit acord apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *