„Copilul-minune” din România este O industrie devine USD 4 milioane de euro în finanțare pentru AI revoluționar pe bază de diagnostic de cancer soluție

DISTRIBUIE

„Copilul-minune” din România este O industrie devine USD 4 milioane de euro în finanțare pentru AI revoluționar pe bază de diagnostic de cancer soluție

Emil Gal este un 32 ani, antreprenor român (din orașul Satu Mare) execută un milion de dolari, compania fondată de el. În 2012 el a fost numit de presa locală “copilul minune al industriei IT” sau “Mark Zuckerberg de Romania.” El a început să facă afaceri, atunci când avea doar 10 ani, prin realizarea și vânzarea de cărți de vizită pentru profesori. Noua lui medtech de start-up a primit un USD 4 milioane de euro și promite să revoluționeze diagnostic de cancer.

El a primit primul său loc de muncă, atunci când avea 15 ani, când a lucrat ca un dezvoltator de site-ul pentru o companie locală. Trei ani mai târziu, când avea 18 ani, el a fondat propria companie în părinții lui’ apartament. De când a absolvit liceul, el a câștigat mai mulți clienți din SUA. Astăzi, compania lui – Brainient & #8211; are birouri în România, SUA și marea BRITANIE.

Ezra este proaspăt medtech start-up care oferă o nouă, mai puțin costisitoare și fără durere soluție a diagnosticului de cancer prin utilizarea inteligenței artificiale pentru a scana RMN sloturi în vrac. Compania vrea să înlocuiască analize de sânge și biopsii cu Rmn ca un nou standard de îngrijire. Ezra a crescut de 4 milioane DOLARI în finanțare, potrivit Techcrunch.

Ezra a lansat v1 sale RMN cancerul de prostata screening serviciu de abonament, în New York City. Pentru 999 dolari pe an, pacienții primesc un RMN, acces la personalul medical și de învățământ, ghiduri, și sprijin în curs de desfășurare dacă testul constată că au cancer.

acum, umane radiologi încă analiza scanează. Cu toate acestea, Ezra este de lucru pentru a obține aprobarea FDA anul viitor pentru AI analiza, care a fost inițial dovedit a fi de 90 la suta la fel de precis ca experți în medicină, și-ar putea transforma Ezra într-un scop lucrativ și scalabile medtech companie.

„Una dintre cele mai mari probleme în cancer este că nu există nici precis, rapid, nedureros, mod de a scana pentru cancer oriunde în organism”, spune Ezra co-fondator și CEO Emil Gal, pentru Techcrunch. El speră că în cele din urmă, Ezra ar putea oferi full-corp Rezonante care face screening pentru toate tipurile de cancer mai ușor la stomac, deci mai multe cazuri poate fi prins mai devreme și mai mulți pacienți pot supraviețui.

Pentru a construi echipa sa și de piață a potențialilor pacienți la risc pentru cancerul de prostata, Ezra este, de asemenea, anunțând că s-a ridicat o 4 milioane $rundă de semințe de condus de Complice, de sănătate concentrat VC că finanțate PillPack înainte de aceasta a fost achiziționată de către Amazon pentru aproape 1 miliard de dolari.

firma A fost atras de Ezra 50 la sută marja brută pe abonamente, care ar putea obține chiar și mai mare la mai mic abonament prețurile odată ce AI este aprobat. „Nu vom pierde bani la fiecare vanzare”, a spus Gal. Și în timp ce 999 USD ar putea suna scump, el spune că o prostata RMN va costa 1500 USD, dacă rezervați singur.

Ezra super-Erou de Origine

Gal are una dintre cele fondator de pornire super-erou origine povești care îi dă curajul necesar pentru a vedea problema. „Am dezvoltat sute de alunite ca un copil care m-a pus la risc foarte ridicat de melanom. În fiecare an am avut de a verifica pentru anomalii și de a face un cuplu de biopsii,” el sincer dezvăluit. „Am fost extrem de conștientă de importanța screening-ul cancerului de la o vârstă foarte tânără.”

Ezra co-fondatorul și CeO-ul Emi Gal

După ce a studiat informatică și matematică aplicată în țara sa de origine, România, și-a construit o adtech compania la 20 de ani și a vândut-o la 30 de ani. În timp ce lucrează cu bolnavi de cancer pacientului de caritate Hospice Of Hope, a preluat cu privire la necesitatea unei mai bune proiectii de cancer și a început cercetările sale despre diferite metode. „Mulți oameni de știință cu care am vorbit, mai mult convins că am devenit pentru a construi un nou screening modalitatea”, își amintește el.

prin Rezonanță Magnetică Inovare

mai Degrabă decât să așteptați în jurul valorii de, Ezra a incheiat un parteneriat cu cele mai importante RMN facilitate de rețea RadNet. Cumpără RMN sloturi de timp în vrac pentru o rată mai ieftin, începând cu o locație în Lenox Hill din Manhattan. Anul viitor se va extinde la mai multe RadNet locații dincolo de New York City. Dacă AI obtine aprobare, nu va mai fi om experții medicali implicați. AI elimină munca grea de a face măsurători și adnotarea RMN deci omul poate sa se concentreze doar pe a face cancer/cancer de apel. Și dacă diagnosticul din păcate este pozitiv, „ceea Ce nu vrem să facem este doar picătură un raport pe oamenii care spune ‘tu probabil ai cancer’. Dorim să vă ajuta cu procesul de tratare și de a recomanda cele mai bune urologi,” Fata mi-a spus.

The post “copilul minune” a din România’s-O industrie devine USD 4 milioane de euro în finanțare pentru AI revoluționar pe bază de diagnostic de cancer soluție apărut pentru prima dată pe Business Review.

„Copilul-minune” din România este O industrie devine USD 4 milioane de euro în finanțare pentru AI revoluționar pe bază de diagnostic de cancer soluție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *