Pornire Blockchain Inginerie estimări 0,5 milioane EUR în venituri în primul an

DISTRIBUIE

Blockchain Inginerie & #8211; o companie de pionieri în dezvoltarea de aplicații folosind blockchain tehnologie – se lansează oficial la Internet & Mobile World 2018 eveniment. Infiintata in luna Mai a acestui an, compania a materializat deja proiecte și altele în curs de desfășurare, și fondatorii estimează o cifră de afaceri de 500.000 de EURO în primul an de activitate.

Blockchain este o tehnologie care este deja revolutioneaza mai multe industrii și promite o schimbare de paradigmă a relațiilor în ziua de azi’s societate.

În esență, blockchain este un descentralizate de registry care stochează anumite informații care nu pot fi modificate în continuare pentru că sunt mii și mii de computere din lume. Această tehnologie este un mod sigur de a înregistra date și asigurați-vă că acestea nu pot fi modificate în viitor, fără majoritate. Baza de date creată de blockchain poate conține atât informații și orice altă valoare – titluri de proprietate, identitate, bani, chiar de voturi – și ele pot fi stocate și gestionate în condiții de siguranță.

“Suntem o firma mica, la inceput de drum, specializate în avansate de programare și dezvoltare de blockchain aplicații. Scopul nostru este de revoluția din multe industrii, prin adoptarea blockchain tehnologie. Vom dezvolta o echipă de programatori români, dar vom aborda piața globală. Avem deja contacte cu clienții potențiali în Singapore și Londra și vom continua să promovăm în alte global technology centre, cum ar fi Sillicon Valley, Toronto, Seattle sau Seul,”, a spus Cezar Marin, CEO și fondator al Blockchain Inginerie.

“Pentru lansarea noastră oficială pe piață, am dezvoltat o aplicație care vă ajută să înțeleagă tehnologia. Astfel, la standul nostru de la Internet & Mobile World 2018 eveniment, puteți obține de cafea pentru un token blockchain. Asta, după ce instalați un portofel virtual în care o place pe Facebook sunt “semn”, folosind blockchain tehnologie. Și totul se întâmplă în câteva secunde!”, a spus Marin.

Blockchain tehnologie oferă o modalitate de a înregistra și transfera date într-un mod transparent, descentralizate și de manieră sigură și se aplică în multe domenii, cum ar fi cele bancare și de plăți, cyber securitate, de logistică, de vot, transportul de persoane, stocarea online a datelor și cloud, managementul energiei, cu operațiuni guvernamentale, de caritate, de asigurare, și mai mult.

The post pornire Blockchain Inginerie estimări 0,5 milioane EUR în venituri în primul an appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *