Romanian startup-urilor care au strâns cei mai mulți bani în 2018

DISTRIBUIE

Romanian startup-urilor care au strâns cei mai mulți bani în 2018

2018 a fost un an bun pentru unii antreprenori români, a căror startup-au strâns milioane de dolari în finanțare. Startupcafe.ro a alcătuit un clasament al start-up care a obținut cele mai mari investiții în 2018.

UiPath – peste 400 de milioane de DOLARI

primul rând este cum era de așteptat, deținute de către primul român unicorn, UiPath, infiintata de Daniel Ia masa, care a crescut de peste 400 de milioane de DOLARI în acest an. Ultima sa evaluare se află în jur de 3 miliarde de DOLARI. Cea mai recentă rundă de finanțare de CapitalG, Sequoia Capital și Accel s-a ridicat la 225 milioane USD. Planurile companiei pentru următorii ani include un IPO și un nou birou la Bucuresti.

Branch – a vândut acțiuni în valoare de 129 de milioane de DOLARI

Ramură ajută brandurile să creeze legături între site-uri și aplicații, și a fost co-fondat de Mădălina Seghete. În 2018 s-a vândut acțiuni în valoare de 129 de milioane de DOLARI, care au ajutat la realizarea unicorn stare de a ajunge la o evaluare de 1 miliard de DOLARI.

Branch Metrics funcționează cu 40.000 de aplicații care au un total de 3 miliarde de utilizatori lunar, potrivit TechCrunch, inclusiv Airbnb, Amazon, Bing, Pinterest, Reddit, Moale și Iască. „Deep linking” tehnologia permite crearea de link-uri care pot fi trimise prin aplicații, utilizatorii pot obține informații fără a fi nevoie de a instala orice aplicații noi.

hackajob – 6,7 milioane de DOLARI

pornire a fost fondată în Londra, de un antreprenor român, ca o platformă de recrutare care utilizează AI pentru a se potrivi solicitanții de locuri de muncă cu angajatorii.

Acesta a obținut recent un USD de 6,7 milioane de euro investiții din AXA Venture Partners, Downing Ventures și Romanian business angel Dragos Nicolaescu. În total, hackajob a crescut aproximativ 8 milioane de DOLARI în finanțare externă. Compania intenționează să își dubleze numărul de angajați anul viitor.

StatusToday – USD 3.91 milioane de euro

AI-pe bază de pornire StatusToday, care are un român co-fondator (Mircea Danila Dumitrescu), a reușit să obțină un USD de 3,91 milioane de investiții din LocalGlobe, Noțiunea de Capital, Fastminute de Capital, Forța Capitalului Pe Masă, Philipp Moehring și Andy Chung.

platforma ajută pe angajatori să înțeleagă comportamentul angajaților lor, precum și consolida securitatea, productivitatea și comunicare în companii.

Proportunity – GBP 2,5 milioane (+ GBP 5 milioane de euro)

Proportunity este o Londra pe bază de pornire fondată de doi antreprenori români, Vadim Toader și Ștefan Boronea.

platforma Lor utilizări AI de a analiza și anticipa prețurile imobiliare în diverse zone ale Londra de mai mulți ani în viitor, și ajută utilizatorii să găsească casa lor ideal.

Proportunity, de asemenea, permite utilizatorilor să acceseze împrumuturi de până la 15% din valoarea locuintei, care poate ajuta să le plătească ipoteca lor depozit. Prin împrumut, la pornire, de fapt, cumpără 15 la sută din casă, și va primi înapoi 15% din valoarea de acasă în momentul în care proprietarul vinde-l la altcineva, chiar dacă valoarea este mai mare.

compania a obținut finanțare de GBP 2,5 milioane de euro pentru dezvoltare, precum și un împrumut de 5 GBP milioane de euro pentru a permite-l pentru a înmâna primele sale împrumuturi.

Instant Factoring – 1,5 milioane de EURO

Instant de Factoring este un român pentru IMM-uri micro-firma de factoring, iar finanțarea a venit de la un fond de investiții din Statele Unite ale americii. Compania intenționează să folosească banii pentru a extinde la alte piețe din Europa Centrală și de Est.

startup romanesc vrea să ajute companiile mici de a dezvolta instantaneu transformarea lor din cauza facturilor în numerar, permițându-le să acceseze banii le sunt datorate mai repede.

 

posta romana startup-urilor care au strâns cei mai mulți bani în 2018 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Romanian startup-urilor care au strâns cei mai mulți bani în 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *