La laptop de gaming Asus Zephyrus S GX701 va fi disponibil în România la prețuri începând de la 10.000 LEI

DISTRIBUIE

la Scurt timp după ce a fost lansat la CES 2019, ASUS Republic of Gamers (ROG) a fost introdus în Europa pentru prima dată în Varșovia. Noul jucător portofoliu include ROG Mamă tastatură detașabilă de notebook-uri, ROG Zephyrus S GX701 și GX531, subțire portabil notebook-uri, ROG G703 desktop replacement, și ROG Strix CICATRICE II și ROG Strix Eroul II, toate echipate cu state-of-the-art, hardware, care îmbunătățește experiența în jocuri de moment.

Printre noile laptopuri de gaming, primul disponibil pe piața din românia va fi Zephyrus S GX701, un profil ultra-subțire model cu NVIDIA GeForce RTX 2080 cu Max-Q proiectare si 8GB GDDR6 VRAM, Intel Core i7 din 8ron o generație de 17 inch PANTONE Validate ecran cu o rată de reîmprospătare de 144Hz și un cadru foarte îngust, care va intra parteneri’ oferte începând cu luna februarie la prețuri variind de la aproximativ 10.000 RON (inclusiv taxele, GPU versiune RTX 2060Ti).

Zephyrus S GX701 este cel mai compact 17 inch notebook de gaming și este, de asemenea, cel mai subtire, masurand doar 18,7 mm. Laptop-ul poate fi alimentat de la AC adaptor este necesar pentru performanta maxima in jocuri si prin USB Type-C (USB-C) de intrare pentru sarcinile de zi cu zi.

modelul utilizează pentru răcirea inovatoare Active Aerodinamice System (AAS), care are o gamă largă de admisie atunci când capacul este ridicat pentru a crește fluxul de aer. Se absoarbe suplimentare de aer prin grile de ventilație de deasupra tastaturii, iar fanii dublă propulsa prin intermediul a patru radiatoare si grile de ventilatie la spate colțuri pentru a se asigura Zephyrus S GX701 va rămâne rece în toate condițiile.

Republic of Gamers familia GeForce RTX laptop-uri de jocuri

După ce au’am ridicat ștacheta pentru desktop performanță și calitate vizuală în general, NVIDIA GeForce RTX 20 Seria este gata să facă același lucru pe laptop-uri. Noul Turing arhitectura devine mobilier, și Republic of Gamers are o linie diverse pentru a satisface cerințele de jucători. Fiind doar simple implementări pentru cele mai recente grafica, portabil noua NVIDIA GeForce RTX ROG din arătat compania’s angajamentul de a îmbunătăți fiecare aspect al gaming-ul mobil. Laptop-uri este incredibil de rapid ecrane încadrate de rame subțiri, captarea chiar și mai mulți jucători în acțiune virtual.

Avansat de răcire asigură performanțe maxime cu zgomot minim și profile presetate pentru diferite scenarii de utilizare. Mai multe exclusivă ROG caracteristici însoți pe marginea de taiere componente, ajutând întreaga familie de produse stand de la restul de piață.

entuziaști de Jocuri au diferite priorități, astfel încât ASUS ROGs a îndeplini cerințele. Pentru sisteme desktop replacement, performanta este înainte de portabilitate perfectă ROG G703 exemplu. Lângă ea se alătură ROG Zephyrus S GX531 compact. ROG Strix CICATRICE II și Eroul II preia rolul lor în eSports arena într-o formă portabilă, complet cu concurență hardware.

Asus ROG Mamă GZ700

Asus ROG Mamă GZ700

performanță Îmbunătățită pe baza de design

ASUS Gamers (ROG) a anunțat Mamă (GZ700), un nou înlocuire desktop care redefineste forma de laptop-uri de jocuri. În loc de a sta pe birou, ROG Mamă stă vertical pentru a absorbi mai mult aer în sistem de răcire avansat. Tastatura se desprinde și se pliază pentru a se potrivi diferite scenarii, oferind utilizatorilor libertatea de a-și găsi poziția perfectă, și un design inovator oferă o mulțime de spațiu pentru a pune toate difuzoarele direct sub ecran. Fabulos aluminiu caz se potrivește o 17.3 “FHD FHD, cu o rata de refresh de 144 Hz, 3ms GTG timpul de răspuns și G-SYNC tehnologie, bazat pe Intel Core i9-8950HK procesor și oferă cele mai recente NVIDIA GeForce RTX 2080 placa video.

ROG G703 este de referință de un înlocuitor pentru desktop, laptop-uri

ROG G703 se bazează pe a 8-a generație de procesoare Intel Core, inclusiv Intel Core i9-8950HK procesor, fabrica s-a schimbat la viteze de până la 4.8 GHz.

Alegerea unui tradiționale de 17 inch laptop format necesită o răcire mai bună și un caz mai gros pentru a obține aceeași performanță ca și fratele său mai mare, dotate cu mari gauri de ventilatie. Mai mare radiatoare și ventilatoare sunt atât de eficiente, care G703 ROG G703 are o rată de reîmprospătare de 144Hz panou IPS, 3ms timp de răspuns (GTG) și NVIDIA G-SYNC, care permite un gameplay fluid chiar si cu grafica Ultra settings.

G703, de asemenea, caracteristici HyperDrive Extreme de stocare care folosește o tehnologie exclusivă de a combina trei NVMe PCI Express (PCIe) Ssd-uri in RAID 0 pentru viteze de citire de până la 8700MB/s, cel mai rapid pentru un laptop.

Folosind un design familiar oferă un alt tip de versatilitate; ROG G703 pot fi plasate pe genunchi, ceea ce pentru unii poate însemna diferența între împlinirea unui termen sau nu, mai ales atunci când acasă sau în deplasare. În ciuda faptului că este înrădăcinată în format tradițional, G703 încă încorporează cele mai recente tehnologii și caracteristici pentru a păstra pe partea de sus de partea de sus.

ROG Zephyrus S GX531 stabilește noi standarde

Instalarea de componente high-end într-un ultra-subțire laptop de gaming este extrem de dificil, mai ales atunci când caută pentru un aspect elegant decât înainte, dar Zephyrus S GX531 oferă un remarcabil corp compact, o dovadă de capacitate de inginerie ROG. Subțire exterior măsurile de aproape 15 mm și integrează un 15.6 “ecran cu super-cadre inguste pentru a se potrivi cele mai mici amprente, astfel încât să puteți transporta sac portabil într-un mod mai ușor geanta.

ROG Zephyrus S GX531 reduce profilul său, fără a modifica caietul de sarcini. Obține cele mai recente de stat-of-the-art componente, cum ar fi cele mai recente procesoare Intel Core i7-8750H procesor, o primă rată de reîmprospătare de 144Hz display, plus alte esențial ROG caracteristici. Acestea sunt înghesuiți într-o mai subtire pachet care renunță la unele din lucrurile care sunt disponibile în cadrul programului compact 17 “ROG Zephyrus S GX701. Zephyrus S este o alternativă pentru persoanele care pun preț pe portabilitate peste alte caracteristici.

The post laptop de gaming Asus Zephyrus S GX701 va fi disponibil în România la prețuri începând de la 10.000 LEI appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *