Țările exotice care au făcut achiziții online din Romania de Black Friday

DISTRIBUIE

Țările exotice care au făcut achiziții online din Romania de Black Friday

Între 16 noiembrie și 18 noiembrie, peste 375.000 de tranzacții au fost înregistrate de către procesor de plăți PayU, inclusiv unele care au venit din țări exotice, cum ar fi Costa Rica, Australia sau Arabia Saudită.

Potrivit Hotnews.ro, PayU România estimează că Românii au făcut achiziții online – inclusiv, atât online, cât și în numerar la livrare plata – în valoare de peste 1 miliard de LEI. Black Week-end generate de-a lungul 376,289 plăți on-line prin intermediul sistemului PayU, în valoare de aproximativ 198 milioane RON, in crestere cu 40% fata de anul trecut. Aproximativ 80 la sută din această sumă, sau peste 157 de milioane de LEI, a fost înregistrat vineri, 16 noiembrie.

Pe PayU România platforma, aproximativ 10 la sută din plăți online realizate în Black Weekend (16-18 noiembrie) au fost făcute cu un card emis în altă țară.

în partea De sus 6 țări care au înregistrat on-line de plată în PayU’s sistem pe 16 noiembrie au fost: România (239,500 plăți on-line), Ungaria (5,643) Marea Britanie (5,350), Italia (944), Bulgaria (574), statele UNITE ale americii (532).

Printre țările exotice care a înregistrat tranzacții în magazinele online din românia au fost: Australia, Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Costa Rica, Canada, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite.

Exemple de produse care au fost achiziționate din aceste țări includ: Australia & #8211; telefoane, Televizoare și produse pentru copii, Canada – aparate de fotografiat, Arabia Saudită – lenjeria de pat și electronice și Emiratele Arabe Unite – electrocasnice (aspiratoare, telefoane).

top 3 tranzacțiilor înregistrate prin PayU România: RON 129,635 plătit pentru aur, RON 48,881 pentru echipamente foto si accesorii, RON 46.970 pentru IT & C produse.

The post țări exotice care au făcut achiziții online din Romania de Black Friday a apărut mai întâi pe Business Review.

Țările exotice care au făcut achiziții online din Romania de Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *