Cel mai bine plătite locuri de muncă de management oferă sunt în EA cu un salariu mediu de 10.500 de LEI

DISTRIBUIE

Cel mai bine plătite locuri de muncă de management oferă sunt în EA cu un salariu mediu de 10.500 de LEI

forței de muncă din românia are nevoie nu numai de albastru si alb-guler lucrătorilor, dar, de asemenea, de gestionare a personalului. Un total de 9.000 de posturi de conducere au fost disponibile în 2018 pe eJobs.ro, cu un salariu mediu de RON 7,662, cea mai mare fiind în capitală.

numărul de gestionare a locurilor de muncă vacante a crescut în 2018 cu aproximativ 10 la sută față de anul precedent, cu companii de a aduce mai mult de 9.000 de astfel de locuri de muncă pe piață. Cele mai multe dintre acestea au fost adresate candidaților cu experiență în vânzări (2,016 locuri de muncă), logistica (1,166 locuri de muncă) sau bancare (713 locuri de munca). Partea de sus a sectoarelor pentru care a fost cea mai mare căutare pentru manageri în 2018 continuă cu produse alimentare și HoReCa, marketing, achiziții, construcții, finanțe/contabilitate, inginerie și IT.

“la fel ca anul trecut, vânzările domina acest top. Diferența este că, spre deosebire de în 2017, numărul de locuri de muncă pentru manageri în vânzări s-a dublat. Numărul de poziții deschise în produsele alimentare și HoReCa, IT și financiare și de contabilitate, de asemenea, a crescut. Toate semnalele pe care le primesc de la angajatori, la sfârșitul anului arată că lucrurile vor fi la fel de dinamic de anul viitor și că ne vom vedea, probabil, chiar mai impresionantă creștere în IT, financiar și, desigur, din nou, pe vânzări,”, spune Bogdan Badea, eJobs Romania CEO.

în ceea ce Privește salariile oferite de regiune geografică, cel mai bine plătiți manageri rămân în București și Ilfov. Salariul mediu pentru acest nivel profesional este RON 7,662 pe lună, potrivit Paylab.ro, eJobs salarizare comparator. Regiunea de Nord-vest a țării este al doilea cel mai atractiv domeniu pentru manageri în ceea ce privește veniturile, cu un salariu net mediu de RON 6,281.

“Cluj-Napoca este orașul care ridică această regiune foarte mult din cauza exploziei de afaceri în ultimii ani și faptul că ca un centru universitar, are un număr foarte mare de candidați. Asta este un argument care are o mulțime de greutate pentru companiile care doresc să deschidă sediul în afara Bucureștiului. Pentru acest motiv, salariile au crescut exponențial aici în ultimii ani și, în multe poziții, sunt la un nivel foarte apropiate sau chiar egale cu cele din Capitala,”, spune Badea.

Timisoara este al doilea oras pentru a încerca pentru a prinde cu București în ceea ce privește salariul, făcând regiunea de Vest a treia cea mai atractivă destinație pentru manageri, cu un salariu mediu de RON 5,975 pe lună. Topul continuă cu cea de Sud (Muntenia), unde salariul mediu este de RON 5,866 și zona de centru (RON 5,830).

Venituri scade semnificativ ca ne indreptam spre partea de est a țării. Managerii din regiunea de Nord-est raport de media veniturilor RON 5.290 pe lună și RON 5,792 în partea de Sud-Est. Cele mai mici salarii sunt, cu toate acestea, în zona Olteniei (regiunea sud-Vest) – RON 5,186.

“La un nivel superior, dacă vorbim despre managerii care primesc cele mai mari salarii, directori sunt cel mai bine plătit, cu un salariu mediu de 10.500 de LEI. Ele sunt soluționate de către directori financiari, care au un salariu mediu de 8900 de LEI, de la directori de marketing si vanzari (cu o medie de RON 8,800) și logistica manageri (8.200 de LEI),” adaugă Badea.

The post cel mai bine plătite locuri de muncă de management oferă sunt în EA cu un salariu mediu de 10.500 de LEI appeared first on Business Review.

Cel mai bine plătite locuri de muncă de management oferă sunt în EA cu un salariu mediu de 10.500 de LEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *