Cei mai buni angajatori din România – două instituții de stat în top 10

DISTRIBUIE

Cei mai buni angajatori din România – două instituții de stat în top 10

BestJobs a lansat angajatori de Top în 2018, un clasament anual pe baza evaluărilor de mai mult de 100.000 de angajați din companiile listate pe platforma de recrutare.

platforma a clasat pe locul angajatori pe baza evaluărilor proprii angajați. Mai exact, angajații români au acordat o nota intre 1 la 5 (nivelul de satisfacție) în ceea ce privește companiile pentru care lucrează, și vot criterii de luat în considerare gradul de satisfacție în muncă, probabilitatea ca angajatul recomandă compania de la un prieten si angajat intenția de a schimba locul lor de muncă în viitorul apropiat (6 luni – 1 an).

Vodafone Romania, OMV Petrom si Banca Transilvania ia primele locuri în clasament, deoarece acestea sunt printre cele mai apreciate companii de proprii angajați.

Vodafone a urcat 9 poziții în comparație cu anul trecut, în timp ce sectorul IT a pierdut teren la instituțiile financiare. Banca Transilvania a avut un remarcabil urca, care au ajuns la fața locului al treilea, care anul trecut a fost luată de către Orange România.

top 10 include, de asemenea, ING Bank, precum și comercianții cu amănuntul Auchan, Altex și eMAG, precum BPO compania Arvato Services.

MAPN (Ministerul Apărării) și INCAȘII (National Aerospatial Institutul de Cercetare) sunt două instituții publice care au făcut-o în top 10.

angajatorii de Top din România în 2018

 1. Vodafone Romania
 2. OMV Petrom
 3. Banca Transilvania
 4. Auchan
 5. eMAG
 6. Arvato Services
 7. ING Bank
 8. MAPN
 9. Altex
 10. INCASILOR
 11. Kromberg & Schubert Romania
 12. Carrefour România
 13. BRD Societe Generale
 14. Nestle
 15. Schaeffler România
 16. Michelin România
 17. British American Tobacco
 18. IBM
 19. Robert Bosch Romania
 20. Orange Romania

 

The post mai buni angajatori din România – două instituții de stat în top 10 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Cei mai buni angajatori din România – două instituții de stat în top 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *