Vremea rea de duminica cauzate de întârzierile trenurilor de până la 15 ore

DISTRIBUIE

Vremea rea de duminica cauzate de întârzierile trenurilor de până la 15 ore

din Cauza vremii nefavorabile, duminică a fost o zi de mare întârzieri de trenuri în România. Cele mai mari întârzieri au fost înregistrate pentru trenurile care circulă între Iași și Timișoara (timpul de călătorie total de 32 de ore), și București – Arad (29 de ore).

Începând cu ora 2.00 privind duminică, trenurile acumulat întârzieri uriașe din cauza copacilor căzuți pe liniile de contact în mai multe puncte în partea de sud-vest a țării, potrivit Hotnews. Situația s-a îmbunătățit numai după 5 pm, dar unele trenuri de stat încă între 9 și 15 ore. A fost una dintre cele mai grave daune în ultimii ani, datorită numeroaselor probleme înregistrate la sursa de alimentare, care au fost dificil de reparat.

problemele afectate trei căi ferate și trenuri au fost blocate de la 2 la 3 duminica dimineata. Pe M900 primele trenuri au plecat în jurul orei 11 am și pe M200 după 5 pm.

programul national de operator de tren (CFR) a anunțat, duminică la prânz, că mai mult de 200 de trenuri și 10 pantograf dragare au fost de operare de la stațiile de cale ferată și secțiuni unde traficul era încă întreruptă din cauza copacilor care au rupt firele și s-a prăbușit pe șine.

Trenurile cu cele mai mari întârzieri

IR 473 Budapesta – Bucuresti 14 ore și 45 de minute mai târziu

trenul a intrat În țară duminică, la 0.37 SUNT, de la 1,06 AM fost plecati din Arad, și o jumătate de oră mai târziu, el a început să stau mult timp din cauza copacilor care au căzut peste liniile. Trenul a plecat la site-ul după 5 PM cu o întârziere de 14 ore și 20 minute. Trenul a sosit la București în 27 de ore după intrarea în țară.

IR 1765 Iasi – Vatra Dornei-Cluj – Arad – Timisoara 13 ore și 29 minute întârziere

Aceasta este una dintre cele mai lungi călătorii cu trenul în România, cu 848 km care in mod normal ar trebui să fi călătorit în 18 ore și 12 minute. Trenul a plecat sâmbătă la 15.25 de la Iași, și la 8.10 a ajuns la Zam, între Deva și Arad, unde a stat timp de 10 ore. Au fost în continuare se oprește la Arad, și trenul a ajuns în Timișoara, duminică la ora 23: 17 PM. Călătoria a durat 32 de ore.

IR 472 Bucuresti – Budapesta – 18 ore mai târziu,

trenul A plecat sâmbătă de la 17.45 la București și a ajuns la Deva la 2.38 SUNT, cu 31 de minute mai târziu. Apoi, au fost extrem de opriri lungi la Zam, Ilteu și Bătuta, un total de peste 16 ore. În Arad, trenul a ajuns 1,061 minute mai târziu, 29 de ore după ce a părăsit capitala.

The post vremea rea de duminica cauzate de întârzierile trenurilor de până la 15 de ore appeared first on Business Review.

Vremea rea de duminica cauzate de întârzierile trenurilor de până la 15 ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *