Tesla a concedia peste 3.000 de angajați

DISTRIBUIE

Tesla este de tăiere sale full-time forței de muncă de 7 la sută, potrivit unui post pe blog de Elon Musk, citat de Bloomberg. De când Tesla s-a încheiat în 2018, cu aproximativ 45.000 de muncitori, aproximativ 3.150 de locuri de muncă va fi redus. Acțiunile au scăzut cu 7,6%, după anunțul.

compania este sub presiunea de a reduce cheltuielile pentru ce Mosc numit „cel mai provocator” an din istoria companiei. Tesla a ratat analiștilor obiective de producție în cel de-al patrulea trimestru din 2018 și a trebuit să reducă prețurile pentru a compensa reducerea la jumătate a impozitului federal credit care au ajutat vânzări în trecut.

Tesla, de asemenea, trebuie să vândă mai ieftin versiuni de Model 3, al carui pret de baza este de 35.000 de DOLARI, dar cele mai ieftine bilete vândute a fost de USD 44,000.

„Începând cu luna Mai, vom avea nevoie pentru a livra cel puțin mid-range Model 3 varianta în toate piețele, ca avem nevoie pentru a ajunge la mai mulți clienți care își pot permite vehiculele noastre. Mai mult decât atât, avem nevoie pentru a continua realizarea de progrese către prețuri mai mici variante de Model 3”, a spus Musk.

Acesta este cel de-al doilea masiv de concediere pentru companie, după cea din luna iunie a anului trecut, când a vărsat 9 la sută din lucrătorii săi. Decizia a fost luată după misjudging scară de producție pentru Modelul 3, dar a trebuit să înceapă angajarea de personal nou, la scurt timp după disponibilizări.

post Tesla de a concedia peste 3.000 de angajați apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *