Tesla pentru a cumpara baterie filtru Maxwell Tehnologii de 218 milioane de DOLARI

DISTRIBUIE

Tesla a fost de acord să cumpere de stocare a energiei companie Maxwell Tehnologii pentru USD 218 milioane de euro, care ar putea ajuta producatorul de masini produce baterie care ține mai mult de energie și durează mai mult, ca trece o perioadă de reducere a costurilor și creștere a concurenței, transmite Reuters.

Maxwell Tehnologii de directori, a declarat luna trecută că societatea a dezvoltat un „uscat electrod” tehnologie care ar putea crește în mod semnificativ gama de conducere și reducerea costurilor de baterii electrice auto.

De asemenea, compania face ultracapacitors, care completează tehnologia bateriei și se poate prelungi de viață a bateriei de până la două ori. La ultracapacitors ar putea fi, de asemenea, utilizate de către Tesla în sisteme de backup pentru locuințe și utilități electricitate.

Maxwell clienții includ, de asemenea, Volvo, General Motors și Lamborghini. Afacerea este de așteptat să se încheie în al doilea trimestru al anului 2019 sau la scurt timp după.

 

post Tesla pentru a cumpara baterie filtru Maxwell Tehnologii pentru USD 218 milioane de euro appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *